Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο μικροσκόπιο οι σχέσεις του «Άρη» με την οικογένεια -Είχε προσωπικές διαφορές με τη Μαρία Καρνέση;

Image
Αιγύπτιος Γλυφάδα
 clock 09:44 | 16/02/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Ποιος είναι ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο μίλησε ο Άρης; Υπήρχαν ύποπτες κινήσεις στο λογαριασμό του; Τον έδιωξαν από το σπίτι; Είχε προσωπικές διαφορές με την Μαρία Καρνέση Γιατί κλείδωσε την Δέσποινα Καρνέση πριν τις δολοφονίες;

Απαντήσεις για αυτά τα ερωτήματα, αναμένεται να έχουν σταδιακά τις επόμενες ημέρες τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, που ερευνούν τα κίνητρα που όπλισαν τον 76χρονο δράστη του μακελειού στη ναυτιλιακή της Γλυφάδας.

Σε πρώτη φάση, οι αρχές, θα επικεντρωθούν στα αποτελέσματα από τις άρσεις τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, εξετάζοντας αν θα προκύπτουν χρήσιμα στοιχεία, που θα ρίξουν φως στις έρευνες. Οι αστυνομικοί που διαχειρίζονται την υπόθεση, δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο «προσωπικών λόγων», πίσω από το δολοφονικό ξέσπασα του δράστη, ελέγχουν όμως παράλληλα τις οικονομικές και επαγγελματικές σχέσεις του δράστη με την εφοπλιστική οικογένεια.

Image
Γλυφάδα Αιγύπτιος

 

Μέχρι στιγμής, οι καταθέσεις από το περιβάλλον του 76χρονου, δεν έχουν αποκαλύψει λεπτομέρειες για τις σκέψεις του άνδρα από την Αίγυπτο πριν το μακελειό, όμως οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν να είχε εκφράσει τυχόν «ενοχλήσεις» σε κάποια επικοινωνία με φιλικό του πρόσωπο.

Κοινή δήλωση οικογένειας

«Κατανοούμε απόλυτα πως το τραγικό γεγονός που συγκλονίζει τις οικογένειές μας τις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει σημαντικό ενδιαφέρον. Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ειλικρινά όσους μας συμπαραστέκονται. Ταυτόχρονα, επιθυμούμε να εκφράσουμε για ακόμα μία φορά τη θερμή μας έκκληση, προς κάθε κατεύθυνση, για σεβασμό στο πένθος που βιώνουμε. Η ανείπωτη θλίψη μας επιτάσσει την παύση κάθε συζήτησης για οποιαδήποτε άλλη υπόθεσή μας. Και αυτή είναι η αυθεντική και μόνη βούληση όλων των μελών της οικογένειάς μας. Δηλώνουμε επίσης ότι οτιδήποτε άλλο διακινείται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξ ονόματος οποιουδήποτε από εμάς, δεν μας εκφράζει», ανέφεραν σε κοινή τους δήλωση, ο Σπύρος Καρνέσης και η Δέσποινα Καρνέση, στην πρώτη επίσημη τοποθέτηση της οικογένειας, μετά το μακελειό.

Μετά την ολοκλήρωση των νεκρώσιμων ακολουθιών, οι αστυνομικοί αναμένεται να καλέσουν εκ νέου τη Δέσποινα Καρνέση για κατάθεση, καθώς θεωρείται πρόσωπο – «κλειδί», που ενδεχομένως έχει απαντήσεις για τα κίνητρα του δράστη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 76χρονος, την είχε κλειδώσει σε γραφείο της εταιρείας, πριν δολοφονήσει τα τρία θύματα και είχε πετάξει σύμφωνα με μαρτυρίες τα κλειδιά. Προς το παρόν, η αδερφή της 77χρονης ιδιοκτήτριας, φέρεται να αρνείται να μιλήσει στις αρχές.

Για κατάθεση, ενδέχεται να κληθεί και ο 85χρονος εφοπλιστής, που βρισκόταν σε αντιδικία με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Εκτιμούν όμως ότι είναι δύσκολο να λάβουν απαντήσεις από τον Σπύρο Καρνέση, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και διαμένει στο Λονδίνο.

Image
Σπύρος Καρνέσης

 

«Θυσιάστηκε…»

«Τι να πω εγώ; Να μιλήσω εγώ για αυτόν; Δεν είμαι άξια. Ήταν τέτοιος άνθρωπος, θυσιάστηκε. Ήταν Άγιος άνθρωπος, Άγιος», είπε ξεσπώντας σε λυγμούς η χήρα του 75χρονου καπετάνιου, κατά την εξόδιο ακολουθία που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Γλυφάδα.

Συγγενείς και φίλοι, βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου στο Γαλάτσι, για να αποχαιρετίσουν τον Ηλία Κουκουλάρη, ενώ η ταφή πραγματοποιήθηκε στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών σε στενό, οικογενειακό κύκλο.

Image
κηδεία καπετάνιος

 

Στεφάνι στη μνήμη του αδικοχαμένου ναυτικού, που επιχείρησε να αφοπλίσει τον 76χρονο δράστη, την ώρα του δολοφονικού αμόκ, κατέθεσε και η οικογένεια Καρνέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κλιμακώνουν οι αγρότες, κατεβαίνουν με τα τρακτέρ στην Αθήνα –Ζητούν πραγματικά μέτρα και «όχι ψίχουλα»

Ομόφυλα ζευγάρια: Πέρασε το νομοσχέδιο με 176 ψήφους

Ιατρικός Σύλλογος για στρεπτόκοκκο: Μην κάνετε τεστ στο σπίτι, διάγνωση μόνο από παιδίατρο

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis