Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Σταυρό στον Μητράκα»: Το viral σποτ υποψήφιου σε ...γραφείο τελετών

Image
μητράκας
 clock 08:51 | 21/09/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας με το ψηφοδέλτιο του Απόστολου ΤζιτζικώσταΘεόδωρος Μητράκας, γύρισε ένα προεκλογικό σποτ που έγινε viral.

Το βίντεο ξεκινά με τον Θεόδωρο Μητράκα, να μπαίνει σε ένα γραφείο τελετών και να περπατά αργά και αποφασιστικά στο χαλί, σε ένα πλάνο πλαισιωμένο από φέρετρα.

«Γεια σου ρε Μητράκα», του λέει ο υπεύθυνος του γραφείου τελετών. Αντί χαιρετισμού, κλήθηκε να απαντήσει στο τι θα πράξει στις περιφερειακές εκλογές, με τον υπεύθυνο να λέει «Τζιτζικώστας».

«Εμένα θα με ψηφίσεις;» ρωτά ο υποψήφιος για να πάρει την απάντηση: «Εννοείται. Πρώτος σταυρός; Μητράκας». Η απάντηση δεν καθησύχασε τον Θεόδωρο Μητράκα, ο οποίος χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι. «Λες αλήθεια;», τον ρωτά. «Να σε θάψω», σπεύδει να του απαντήσει ο υπεύθυνος, που από τη μία τρέμει και από την άλλη σταυροκοπιέται.

Το σποτ καταλήγει με τους δύο άντρες μπροστά από πάμπολλα προϊόντα, απαραίτητα για ένα γραφείο τελετών. «Και δεν ξεχνάμε, σταυρό στον Μητράκα», λέει ο υπεύθυνος, με τον κ. Μητράκα να απαντά «Σωστός».

Στην ανάρτησή του, ο κ. Μητράκας έγραψε ότι οι εκλογές είναι σοβαρή υπόθεση, όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει και λίγο πλάκα με τους φίλους του. «Οι εκλογές όπως και η ζωή είναι σοβαρή υπόθεση… Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορούμε να κάνουμε και λίγο "πλάκα " με τους φίλους μας… Σοβαρά όμως μην ξεχάσετε 8 Οκτωβρίου να με "σταυρώσετε "...», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το viral βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Καταδίωξη σε κεντρικό δρόμο - Συνελήφθη οδηγός μηχανής

Κρήτη: Μεγάλη η καμένη έκταση που άφησαν πίσω τους οι πυρκαγιές...

Κρήτη: Αιματηρό επεισόδιο τα ξημερώματα - Στο νοσοκομείο ένα άτομο

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis