Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ με την oικιακή βοηθό που νάρκωνε ηλικιωμένη και την έκλεβε

Image
Οικιακή βοηθός την νάρκωνε και την έκλεβε
 clock 16:30 | 05/03/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισα επέβαλε στην 63χρονη Γεωργιανή οικιακή βοηθός ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και φυλάκιση έξι μηνών. 

Ειδικότερα η ίδια νάρκωνε ε άγνωστη ουσία μία ηλικιωμένη η οποία την είχε προσλάβει ως οικιακή βοηθό στο σπίτι της στον Αλμυρό. Η 63χρονη την "ξάφριζε" με το που έπεφτε σε βαθύ ύπνο. 

Όπως προέκυψε από την έρευνα η δράστιδα φαίνεται ότι έριχνε χάπια στο πρωινό γάλα της 80χρονης γυναίκας με αποτέλεσμα να χάνει τις αισθήσεις της.Την πρώτη φορά, στις 20 Αυγούστου 2021, η αλλοδαπή οικιακή βοηθός έκλεψε 150 ευρώ, αλλά η ηλικιωμένη δεν τον αντιλήφθηκε. Όμως, τη νάρκωσε και την επόμενη ημέρα και, όταν η ηλικιωμένη ξύπνησε, η 63χρονη είχε γίνει καπνός μαζί με το αξίας 10.000 ευρώ ρολόι που είχε αρπάξει από το χέρι της. Έτσι, κατήγγειλε την κλοπή στην Αστυνομία.

Ενώ βρισκόταν καθοδόν για Αθήνα, η Γεωργιανή οικιακή βοηθός συνελήφθη από τις αρχές. Στη κατοχή της βρέθηκαν 16 χάπια lexotanil χωρίς φυσικά ιατρική συνταγή. Βεβαίως η ίδια αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και στην αστυνομία και στο δικαστήριο. Το αίτημα της ωστόσο δεν έγινε δεκτό. Φαίνεται πως η ίδια γυναίκα είχε απασχολήσει την αστυνομία και με άλλες κλοπές στο παρελθόν.  

Το δικαστήριο την έκρινε ένοχη για ληστεία, πλαστογραφία διαβατηρίου και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, χωρίς να δώσει ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση της με αποτέλεσμα η 63χρονη Γεωργιανή να παραμείνει στην φυλακή όπου ήταν ήδη προσωρινά κρατούμενη με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή Πλημμελειοδικών Βόλου. 

Διαβάστε επίσης: 

Τετραπλή δολοφονία: Ομολόγησε το ειδεχθές έγκλημά του ο 61χρονος

Ο Μητσοτάκης στο Φανάρι, ο Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη και τα σενάρια συνάντησης

Δένδιας: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκκένωση των 25 ατόμων από την Οδησσό

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis