Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ από το θανατηφόρο τροχαίο με θύματα δύο καθηγητές

Image
τροχαίο
 clock 08:09 | 15/01/2020
writer icon newsroom ekriti.gr

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Πάτρας, από τον θάνατο των δυο καθηγητών σε τροχαίο δυστύχημα.
Το τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου στο ύψος των Καμινίων, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι εκπαιδευτικοί Δημήτρης Βασιλακόπουλος και Νίκος Ρόδης.

Στο μοιραίο ΙΧ επέβαιναν δυο ακόμα εκπαιδευτικοί, οι οποίοι τραυματίστηκαν, σύμφωνα όμως με πληροφορίες του tempo24.news, δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους. Αρχικά μεταφέρθηκαν το Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και από εκεί διακομίσθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών "Παναγία η Βοήθεια" στο Ρίο.

 

Οι εκπαιδευτικοί επέστρεφαν στην Πάτρα, από το Γενικό Λύκειο Λεχαινών όπου υπηρετούσαν, όταν το όχημα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του, έσπασε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα της Εθνικής οδού, χτύπησε κολόνα της ΔΕΗ και προσγειώθηκε σε παράδρομο.

Οι δύο νεκροί 51 και 57 ετών, κατάγονταν από το Λεχούρι Αχαΐας. Ο Δημήτρης Βασιλακόπουλος, ήταν Καθηγητής Φυσικής και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού. Ο Νίκος Ρόδης ήταν καθηγητής Μαθηματικών και πατέρας δυο παιδιών, τα οποία είναι φοιτητές Πανεπιστημίου.

 

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis