Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρώσος μαφιόζος ο δράστης της επίθεσης σε 16χρονο στα Καλύβια

Image
αστυνομια
 clock 23:20 | 09/03/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Ενας 43χρονος τον οποίο οι αρχές Ασφαλείας αναζητούν και η φωτογραφία του είχε βρεθεί στο κινητό τηλέφωνο του δολοφονημένου Βασίλη Ρουμπέτη, είναι ο δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας ενός 16χρονου στα Καλύβια, τον Μάρτιο του 2023. 

Οι αρχές εκτιμούν ότι το πρόσωπο αυτό έχει σχέση με το κύκλωμα που είχε εξαρθρωθεί πριν από λίγο καιρό και είχε εμπλοκή σε παράνομη διακίνηση τσιγάρων αλλά και σε δολοφονίες ανθρώπων της νύχτας.

Οι αστυνομικοί μάλιστα δεν αποκλείουν ο Βασίλης Ρουμπέτης να είχε υποψίες ότι το άτομο αυτό είχε κάποια σχέση με την εκτέλεση του Γιάννη Σκαφτούρου και γι αυτόν το λόγο να τον είχε βάλει στο μικροσκόπιο.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, για τη διερεύνηση της υπόθεσης αξιοποιήθηκαν στοιχεία και δεδομένα που συλλέχθηκαν από τον χώρο του εγκλήματος και σε συνδυασμό με μαρτυρικές καταθέσεις αλλά και ειδικές ανακριτικές πράξεις, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του κατηγορουμένου.

Παρά τις αναζητήσεις των αξιωματικών του Ανθρωποκτονιών, ο 43χρονος δεν έχει βρεθεί πουθενά και εκτιμούν ότι έχει διαφυγεί στο εξωτερικό.

Για την υπόθεση στα Καλύβια

Για την υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας του 16χρονου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του αλλοδαπού, ο οποίος κατέβηκε από το αυτοκίνητο του και πυροβόλησε εναντίον 16χρονου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο πόδι.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του αλλοδαπού υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

 

Διαβάστε επίσης

Τέμπη: Ενδείξεις για "χαμένο" βαγόνι της εμπορικής αμαξοστοιχίας

Άγιος Παντελεήμονας: Εντοπίστηκε άνδρας με τραύμα από πυροβόλο όπλο

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis