Κοινωνία

Ραγίζει καρδιές η ιστορία με τα 9 αδελφάκια που ψάχνουν τη μητέρα τους

παιδιά

Έχοντας αγκαλιά το ένα το άλλο περνούν τις μέρες και τις νύχτες τους, στους θαλάμους της Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών αλλά και του Καραμανδανείου, που εδώ και περίπου δύο εβδομάδες έχουν μετατραπεί σε «σπίτι» τους...

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας “Γνώμη” της Πάτρας, πρόκειται για εννέα αδελφάκια, ηλικίας από 45 ημερών μέχρι και 13 ετών, τα οποία έμειναν ξαφνικά χωρίς το μητρικό χάδι, καθώς η μητέρα τους αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να εισαχθεί σε κλινική για νοσηλεία.

Με εισαγγελική εντολή τα ανήλικα παιδιά εισήχθησαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Υποβλήθηκαν σε ιατρικό έλεγχο και χαίρουν άκρας υγείας. Τα επτά από αυτά παραμένουν στην Παιδιατρική Κλινική, ενώ τα δύο μικρότερα μεταφέρθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο Καραμανδάνειο.

Oι αθώες αυτές παιδικές ψυχούλες δεν έχουν αφήσει κανέναν ασυγκίνητο στα νοσηλευτικά ιδρύματα της Πάτρας, όπου φιλοξενούνται προσωρινά.

Διοίκηση, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό βρίσκονται δίπλα τους προσφέροντάς τους αγάπη και ζεστασιά, ενώ έχουν επιστρατευθεί εθελοντές του Χαμόγελου του Παιδιού και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πάτρας για να τα φροντίζουν καθημερινά.

Πηγή: Εφημερίδα Γνώμη

Ελλάδα

Ντελαπάρισε, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και… έφυγε με τα πόδια

ανατροπή αυτοκινήτου

Σοβαρό τροχαίο με αυτοκίνητο το οποίο ντελαπάρισε στην Περιμετρική της Πάτρας, σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα thebest.gr, για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί, ο οδηγός του οχήματος που κινούνταν στο ρεύμα προς Αθήνα, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να καταλήξει ανάποδα στο οδόστρωμα.

Στο σημείο ειδοποιήθηκε και έσπευσε ασθενοφόρο, αλλά μέχρι να φθάσει στο σημείο, ο οδηγός είχε εγκαταλείψει το όχημά του και είχε φύγει με τα πόδια. Το ατύχημα σημειώθηκε στο ύψος του Αρχαιολογικού χώρου της Βούντενης.

 

(φωτογραφία αρχείου)