Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πύργος: Εκατοντάδες κλήσεις στην υπηρεσία Silver Alert για τον Θύμιο - «Λένε ότι τον έχουν δει σε διάφορες περιοχές»

Image
ΘΥΜΙΟΣ
 clock 21:31 | 16/05/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Εκατοντάδες κλήσεις στην υπηρεσία Silver Alert και την Εθνική Γραμμή SOS 10-65 για τον 39χρονο Θύμιο Μπουγά, τα ίχνη του οποίου έχουν εξαφανιστεί εδώ και δώδεκα ημέρες από τον Πύργο της Ηλείας.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr o πρόεδρος και Διοικητής της Υπηρεσίας Silver Alert, Γεράσιμος Κουρούκλης το τηλεφωνικό κέντρο της γραμμής ζωής έχει δεχτεί πολλές κλήσεις από κόσμο που δηλώνει πως έχει δει τον 39χρονο:

«Η αλήθεια είναι πως έχουμε δεχτεί αμέτρητες κλήσεις από κόσμο που δηλώνει πως έχει δει τον Θύμιο σε πολλά σημεία της χώρας. Ο κόσμος έχει ευαισθητοποιηθεί ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα κάποια εξέλιξη, γι αυτό και η γραμμή θα συνεχίσει το έργο της μέχρι τον εντοπισμό του. Πληροφορίες που είδαν το φως πως ο 39χρονος έχει βρεθεί σε καταυλισμό δεν ισχύουν».

Η ιστορία του 39χρονου σε συνδυασμό με τα όσα τον οδήγησαν στην άτακτη φυγή, όταν συμμορία νεαρών εξαιτίας της παραμόρφωσης του στο πρόσωπο από ένα σοβαρό ατύχημα του είχε μετατρέψει την ζωή σε εφιάλτη, παρενοχλώντας τον και κάνοντας του bullying, έχει προκαλέσει την αγανάκτηση του κόσμου που ζητά την παραδειγματική τιμωρία των εμπλεκόμενων.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τουλάχιστον δυο άτομα, τα οποία ταυτοποιήθηκαν μέσα από βίντεο που ανάρτησε στο διαδίκτυο ένα από αυτά και παρουσιάστηκε στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ”. Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος νεαρός είναι ουσιαστικά κι εκείνος που κατέθεσε μήνυση κατά του Θύμιου μετά την ψευδή καταγγελία που ήθελε τον 39χρονο να τους κυνηγά με αλυσοπρίονο στους δρόμους του Πύργου. Μετά την εξέλιξη αυτή οι νεαροί κατέθεσαν, παραδέχτηκαν την συμμετοχή τους στην επίθεση κατά του Θύμιου και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ο νεαρός άνδρας είχε πέσει θύμα συμμορίας, οι πράξεις και τα έργα της οποίας είχαν γίνει αντιληπτά από τους γείτονες του Θύμιου, που ουσιαστικά είναι κι εκείνοι που τον αναζητούν

«Είχε μαζευτεί συμμορία έξω από το σπίτι του με μηχανάκια κι αυτοκίνητα, το είχαν κάνει κι άλλες φορές, όμως αυτή την φορά ήταν πιο οργανωμένοι. Κρατούσαν πέτρες και ξύλα, τα οποία τα πετούσαν σε πόρτες και παράθυρα, προκειμένου να τον αναγκάσουν να βγει έξω. Τον βρίζουν, το κοροϊδεύουν του κάνουν πολλά, όπως μας καταγγέλλουν οι γείτονες, μέχρι την στιγμή που βγήκε να τους διώξει. Ο Θύμιος περπατούσε με μπαστούνι έτσι κι αλλιώς. Μόλις τον είδαν ξεκίνησαν να τον καταγράφουν σε βίντεο κι έτσι ανέφεραν πως τους επιτέθηκε με το αλυσοπρίονο. Ήταν στημένο και μαφιόζικο το όλο σκηνικό, ανέφεραν πως το μπαστούνι ήταν αλυσοπρίονο. Ντροπή για όλους και για όλα».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ισόβια και 11,5 χρόνια στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για τη δολοφονία της Καρολάιν

Πλεύρης: Όσο διαρκεί η πανδημία θα βρίσκονται σε αναστολή εργασίας οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί

Της ζητούσε 50.000 ευρώ για να μην βγάλει στη φόρα προσωπικές φωτογραφίες της

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis