Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προκαλεί ο καθηγητής: «Κυκλοφορώ με σουγιά γιατί φοβάμαι τους μαθητές»

Image
ka8igitis.jpg
 clock 11:40 | 05/10/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

«Φοβάμαι τους μαθητές, έναν 15χρονο τον φοβάμαι μην με χτυπήσει με πέτρα ή ξύλο, γιατί έχουν πολύ θάρρος και φοβάμαι μην μου πετάξει καμιά πέτρα στο αυτοκίνητο», δηλώνει  ο καθηγητής από τη Μεταμόρφωση που κατηγορείται ότι απείλησε μαθητή με σουγιά.
Όπως δήλωσε η μητέρα του μαθητή ο καθηγητής απείλησε το παιδί της ότι θα το σφάξει και του έδειξε τον σουγιά που κουβαλούσε.
Ο καθηγητής μιλώντας στο Open έδωσε τη δική του εκδοχή για το περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι τον σουγιά τον έχει από την εποχή που ήταν σε άλλο σχολείο και φοβόταν τον λυκειάρχη, ο οποίος τον απειλούσε, ενώ τόνισε ότι φοβάται μήπως οι μαθητές του πετάξουν κάποια πέτρα.
«Το μαχαίρι που λέτε ήταν ένας σουγιάς κλειστός μέσα σε θήκη και βαθιά μέσα στην τσάντα. Τον είχα από πέρυσι που ήμουν σ’ ένα λύκειο στο Νέο Ηράκλειο, όπου εκεί ο διευθυντής, ένας άντρας 10 χρόνια νεότερος από ‘μενα, γεροδεμένος,με απειλούσε πολλές φορές ότι θα με πλακώσει στις μπουνιές», είπε ο καθηγητής.
Αναφορικά με τις κατηγορίες ο καθηγητής ισχυρίζεται ότι ο μαθητής, «λέει ψέματα γιατί δεν είχε νόημα ν’ απειλήσω ένα μικρό παιδί με μαχαίρι».
Τέλος υποστήριξε ότι, «φοβάμαι τους μαθητές, έναν 15χρονο τον φοβάμαι μην με χτυπήσει με πέτρα ή ξύλο, γιατί έχουν πολύ θάρρος και φοβάμαι μην μου πετάξει καμιά πέτρα στο αυτοκίνητο».
Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως δήλωσε για το περιστατικό στο Open.
«Ένα περιστατικό που μας προβλημάτισε πάρα πολύ. Σε κάθε περίπτωση και ανεξαρτήτως αυτού του γεγονότος, είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας να δούμε το συνολικό αυτό πλαίσιο και για εμάς προέχει η ασφάλεια των μαθητών».

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis