Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιος είναι ο Δήμος που δίνει 3000 ευρώ για κάθε παιδί που γεννιέται (βίντεο)

Image
μωρο
 clock 15:32 | 24/10/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Προσπάθεια καταπολέμησης της υπογεννητικότητας πραγματοποιεί ο δήμος Αγράφων στην Ευρυτανία, καθώς από το 2024 θα καταβάλει 3.000 για κάθε παιδί που γεννιέται.

Σήμερα το ποσό που ισχύει, ανέρχεται στα 1.500 ευρώ για κάθε παιδί.Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αγράφων, Αλέξη Καρδαμπίκη, ο δήμος παροτρύνει και νέα ζευγάρια που θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους οικογένεια, αν το επιθυμούν να εγκατασταθούν στα Άγραφα.

Image
αγραφα

Όπως τόνισε από την συνχότητα του Action24, χρηματοδοτεί και την εξωσωματική γονιμοποίηση για τα παιδιά που θα γεννηθούν στο Δήμο. «Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε, με τις λίγες δυνάμεις που έχουμε», σημείωσε ο κ. Καρδαμπίκης.

«Εμείς σε όλα τα ζευγάρια που τεκνοποιούν και μένουν στο Δήμο, δίνουμε 1500 ευρώ, ενώ έχουμε δεσμευτεί ότι από τις αρχές του 2024 τα χρήματα θα γίνουν 3.000. Έχουμε ζητήσει βοήθεια φίλων των Αγράφων να ενισχύσουν με κάποιο τρόπο τις νέες μανάδες στα Άγραφα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουμε όποιο παιδί γεννιέται στα Άγραφα, γεννιέται δωρεάν», υπογράμμισε ο δήμαρχος Αγράφων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Ηράκλειο: Έπεσε από ύψος 50 μέτρων και έχασε τη ζωή του

Κρήτη: Είχε αρχαία νομίσματα και όπλα - Νέα σύλληψη

Γάζα - Χαμάς: 140 άνθρωποι σκοτώθηκαν από ισραηλινά πλήγματα στη διάρκεια της νύχτας

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis