Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατέρας Τοπαλούδη: Έκλαιγα με λυγμούς όσο αγόρευε η εισαγγελέας

Image
Τοπαλούδης
 clock 11:12 | 14/05/2020
writer icon newsroom ekriti.gr

Για τη στάση και την αγόρευση της εισαγγελέως κατά τη διάρκεια της δίκης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Συγκεκριμένα, εμφανώς συγκινημένος, ο κ. Τοπαλούδης σημείωσε πως «την περισσότερη ώρα της αγόρευσής της, απρόθυμα βέβαια, έκλαιγα με λυγμούς γιατί εκτός από το νομικό περιεχόμενο είχε και το ανθρώπινο. Τέτοιους εισαγγελείς και δικαστές θέλουμε εμείς ως κοινωνία» και πρόσθεσε για το αν ένιωσε δικαίωσε μετά την αγόρευση της εισαγγελέως:

«Στιγμιαία δικαίωση και ίσως συμπαράσταση ψυχική. Μπορεί να βρίσκεται στην τελική ευθεία η δικαστική διαδικασία, αλλά εμείς έχουμε να βαδίσουμε έναν βασανιστικό ψυχολογικό μαραθώνιο πόνου μέχρι να πεθάνουμε».

Στη συνέχεια, ο κ. Τοπαλούδης δήλωσε για τους δολοφόνους της κόρης του πως «δυστυχώς τα άτομα μην τα χαρακτηρίσω διαφορετικά δεν θα πληρώσουν για τον πόνο που προσέφεραν τόσο απλόχερα στην οικογένειά μου. Περιμένω να τους επιβληθούν οι ανώτερες ποινές που υπάρχουν στον ποινικό κώδικα, ωστόσο δεν υπάρχει ποινή που πρέπει για τέτοια στυγερά, ειδεχθή εγκλήματα.

»Την Ελένη μας, την βασάνισαν την βίασαν και την δολοφόνησαν έτσι που την δολοφόνησαν. Για τέτοια εγκλήματα τα ισόβια, πρέπει να είναι ισόβια. Δεν μπορεί να είμαστε εμείς καταδικασμένοι εξαιτίας τους σε έναν ισόβιο ψυχικό θάνατο κι αυτοί μετά από μερικά χρονάκια να βγουν έξω».

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis