Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρέμβαση εισαγγελέα για τον τραυματισμό που οδήγησε στον θάνατο την 14χρονη Ελένη

Image
ελένη βόλος
 clock 11:30 | 02/07/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Σπαρακτικές στιγμές εκτυλίχθηκαν χθες στο Αλιβέρι του Βόλου όπου η οικογένεια, οι φίλοι και οι γείτονες της 14χρονης Ελένης τη συνόδευσαν στην τελευταία κατοικία της. Το κορίτσι κατέληξε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης μετά από έξι μήνες που νοσηλευόταν διασωληνωμένη, μετά από ατύχημα στο σπίτι της.

Το κορίτσι, που διέμενε με τη μητέρα, τον πατριό του και το ετεροθαλές αδερφάκι του, στο Αλιβέρι Νέας Ιωνίας, φέρεται να έπεσε στην μπανιέρα του σπιτιού της, στις 4-1-2022.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι συγγενείς της, στους γιατρούς του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών όπου τη μετέφεραν οι ίδιοι, με ΙΧ αυτοκίνητο, η 14χρονη υπέστη ηλεκτροπληξία από το θερμοσίφωνα που ήταν σε λειτουργία την ώρα που έκανε μπάνιο.

Οι γιατροί ωστόσο, έκαναν λόγο για εισρόφηση, ενώ το κορίτσι έφερε εκδορές στο πρόσωπο και στον λαιμό, οι οποίες δεν διευκρινίστηκε πως προκλήθηκαν.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής που ανατέθηκε στην Αστυνομία και τις καταθέσεις που θα ληφθούν από τους συγγενείς και τους γιατρούς, η Εισαγγελία Βόλου ζητεί να διερευνηθεί αν προκύπτουν ποινικές ευθύνες για τον τραυματισμό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Τους συνέλαβαν με 200 γραμμάρια κοκαΐνης και πάνω από μισό κιλό κάνναβης (φωτο)

Ηράκλειο: Τί έκαψε η μεγάλη φωτιά στα Λινοπεράματα

Κρήτη: Ένιωσε αδιαθεσία και λίγο αργότερα πέθανε στο νοσοκομείο

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis