Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όταν είχε γίνει είδηση ότι το Blue Star περίμενε την Μενεγάκη 45 λεπτά

Image
Blue Horizon
 clock 10:48 | 11/09/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Όλη η χώρα είναι συγκλονισμένη, με την απάνθρωπη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη, από τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, από μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon, που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Ηράκλειο.

Με αφορμή αυτή την υπόθεση, πολλοί στο διαδίκτυο έφεραν στην επιφάνεια ένα, κωμικοτραγικό, γεγονός που συνέβη το 2015 και έχει άμεση σχέση με όλα όσα συνέβησαν στο λιμάνι του Πειραιά.

Διαβάζουμε στο άρθρο του TheTOC:

Μεγάλη αναστάτωση κατάφερε να προκαλέσει η Ελένη Μενεγάκη με την απόφασή της να ταξιδέψει στην Άνδρο. Η παρουσιάστρια πριν από λίγες μέρες έφυγε από την Αθήνα με προορισμό τα Άχλα, ώστε να συναντήσει τον σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο, αλλά δεν πήγαν όλα όπως τα είχε προβλέψει η παρουσιάστρια, αφού φαίνεται ότι καθυστέρησε στη διαδρομή για το πλοίο, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει τον απόπλου του πλοίου.

Image
μενεγακη

Αναλυτικότερα το δημοσίευμα στις 8/6/15 του agro24.gr έγραφε:

Εκατοντάδες συμπολίτες μας, ταλαιπωρήθηκαν σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Ραφήνας, με αδιευκρίνιστη καθυστέρηση αναχώρησης του πλοίου της Blue Star Ferries. Η προγραμματισμένη αναχώρηση ήταν για τις 7.50 πμ, αλλά το πλοίο της Blue Star “έλυσε”, τουλάχιστον 40 λεπτά μετά. Στις 8.30 πμ περίπου, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένα μαύρο jeep με φιμέ τζάμια, μπήκε με εξαιρετικά μεγάλη ταχύτητα στο Blue Star και αμέσως το καράβι, ανέβασε την μπουκαπόρτα και αναχώρησε από τη Ραφήνα. Στο jeep επέβαινε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία φέρεται πως τηλεφώνησε και έδωσε “εντολή” να την περιμένουν να έρθει. Δεκάδες ήταν οι ενοχλημένοι επιβάτες του πλοίου, που αμέσως, έσπευσαν να παραπονεθούν για την αργοπορία προς τιμήν της κας Μενεγάκη.

Διαβάστε επίσης 

Blue Horizon: Αναλαμβάνω την ευθύνη για ό,τι συνέβη, λέει ο ύπαρχος

Blue Horizon: Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες τριών κατηγορουμένων για το θάνατο του Αντώνη - Τι υποστήριξε ο πλοίαρχος

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis