Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομολογία της 45χρονης οικιακής βοηθού - Τους σκότωνε με φάρμακα, ζάχαρη και... μέλι

Image
αστυνομία, έγκλημα
 clock 13:37 | 22/11/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Τις συνθήκες θανάτου των τριών ηλικιωμένων γυναικών που ισχυρίστηκε στην κατάθεση της ότι δολοφόνησε η 45χρονη οικιακή βοηθός στη Ρόδο, εξετάζουν οι αστυνομικοί. Η γυναίκα που ομολόγησε το πρωί της Δευτέρας ότι έπνιξε με ένα μαξιλάρι την 75χρονη κατάκοιτη γυναίκα που φρόντιζε στις Καλυθιές, προχώρησε σε σοκαριστικές περιγραφές κατά την κατάθεση της στα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Ενώπιον των εμβρόντητων αστυνομικών, περιέγραψε λεπτομερώς ακόμα τρεις δολοφονίες ηλικιωμένων, ενώ υποστήριξε ότι είχε αποπειραθεί να πνίξει ακόμα και το παιδί της. Οι αρχές, εξετάζουν εάν ευσταθούν οι ισχυρισμοί της 45χρονης, ενώ ήδη η οικογένεια της μιας ηλικιωμένης φέρεται να διαψεύδει τα όσα είπε στους αστυνομικούς η οικιακή βοηθός.

Δολοφονίες με φάρμακα,... ζάχαρη και... μέλι

Με... ζάχαρη και μέλι, περιέγραψε η 45χρονη στους αστυνομικούς, ότι σκότωσε μια διαβητική ηλικιωμένη που φρόντιζε λίγους μήνες πριν σε περιοχή της Ρόδου. Δεν ήταν η πρώτη της φορά όπως είπε, καθώς το 2011 ισχυρίστηκε ότι είχε δολοφονήσει και πάλι μια γυναίκα μεγάλης ηλικίας στη Λέρο, με υπερβολική δόση φαρμάκων. Η τρίτη ομολογία αφορούσε 70χρονη γυναίκα στην οποία όπως είπε άσκησε σωματική βία και εκείνη πέθανε 5 ημέρες αργότερα. Το συγκεκριμένο περαστικό εκτυλίχθηκε μέσα στο 2022 και σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική», οι συγγενείς της ηλικιωμένης υποστηρίζουν ότι είχαν απομακρύνει την οικιακή βοηθό νωρίτερα και όχι τις ημέρες που έχασε την ζωή της.

Οι αστυνομικοί έκπληκτοι άκουσαν την 45χρονη όχι μόνο να... απαριθμεί δολοφονίες, αλλά να περιγράφει ακόμα και ότι αποπειράθηκε να σκοτώσει το παιδί της με μια ζώνη, χωρίς ευτυχώς να τα καταφέρει. Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, εξετάζουν με επιφύλαξη τα όσα κατέθεσε η 45χρονη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πάσχει από ψυχικό νόσημα και είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν.

«Δεν με άφηνε να κοιμηθώ... »

«Με ταλαιπωρούσε και δεν με άφηνε να κοιμηθώ», είπε στους αστυνομικούς η 45χρονη, όταν την ρώτησαν γιατί δολοφόνησε την ηλικιωμένη γυναίκα. Η οικιακή βοηθός κάλεσε την Αστυνομία λίγο μετά τις 08:20 το πρωί ομολογώντας: «Ελάτε γιατί την έπνιξα». Στο σπίτι της 75χρονης στις Καλυθιές έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όμως παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες, η άτυχη γυναίκα που είχε ισχνό σφιγμό, λίγη ώρα αργότερα κατέληξε. Η 45χρονη οικιακή βοηθός, την έπνιξε με ένα μαξιλάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ηλικιωμένη αντιμετώπιζε ψυχολογικά και κινητικά προβλήματα και δεν ήταν αυτοεξυπηρετούμενη, ενώ είχε ένα παιδί το οποίο βρίσκεται σε ίδρυμα. Εκτός από την 75χρονη, η οικιακή βοηθός φέρεται να φρόντιζε και άλλους ηλικιωμένους στο ίδιο χωριό τους τελευταίους μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγωδία: Αυτοκτόνησε 54χρονος εκπαιδευτικός, πατέρας δύο παιδιών

Οικογενειακή τραγωδία: Πέθαναν με 4 εβδομάδες διαφορά

 

Τραγική κατάληξη: Απανθρακωμένη σε κτίριο βρέθηκε η 30χρονη που αγνοείτο

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis