Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρή σε τροχαίο 44χρονη γυναίκα - Δύο ακόμα τραυματίες

Image
ΕΚΑΒ
 clock 17:48 | 25/06/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα μια 44χρονη γυναίκα έρχεται να προστεθεί στον βαρύ κατάλογο τροχαίων στις διασταυρώσεις-καρμανιόλα στον περιφερειακό των παραλιών της Ξάνθης.

Όπως αναφέρει το xanthinews.gr, το τραγικό δυστύχημα συνέβη σήμερα το πρωί, όταν ένα όχημα με βουλγαρικές πινακίδες παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη στη διασταύρωση Αβδήρων Κεσσάνης - παραλία Αβδήρων και συγκρούστηκε με διερχόμενο αμάξι.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 44χρονη κάτοικος Βουλγαρίας και να τραυματιστεί ελαφρά ο σύζυγός της.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, και η 44χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αβδήρων, αλλά ήταν ήδη αργά, αφού τα τραύματά της ήταν θανάσιμα. Ο τραυματισμένος σύζυγος αλλά και το παιδί τους μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου νοσηλεύονται.

Ξάνθη: Η ανακοίνωση της Τροχαίας για το δυστύχημα

«Την 24η/6/2023 και ώρα 10.30, στο 2ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Νέας Κεσσάνης-Αβάτου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 49χρονος αλλοδαπός και επέβαιναν δύο αλλοδαπές, 44 και 20 ετών, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 51χρονος ημεδαπός.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 44χρονης επιβάτιδας και ο τραυματισμός των υπόλοιπων επιβαινόντων.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης».

 

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: Προσέφεραν κόλλυβα σε δικαστική αντιπρόσωπο

Υπέροχο βίντεο: Νεαρός κάνει καντάδα στην αγαπημένη του

Απίστευτο: Γυναίκα ξυλοκόπησε γιατρό επειδή αρνήθηκε να της δώσει ψεύτικη αναρρωτική

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis