Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρή 16χρονη από αλλεργικό σοκ - Πέθανε ενώ έτρωγε

Image
κοπέλα αλλεργικό σοκ
 clock 09:15 | 14/07/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Από αλλεργικό σοκ «έφυγε» μία κοπέλα 16 ετών στη Χαλκιδική, σκορπίζοντας θλίψη και πένθος στο Ωραιόκαστρο από όπου καταγόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το oraiokastro24.gr, η 16χρονη βρίσκονταν στη Χαλκιδική για διακοπές όταν πήγε για φαγητό σε κάποιο μαγάζι εστίασης. Εκεί, φέρεται, σύμφωνα με το oraiokastro24.gr, να ρώτησε αν ένα φαγητό περιείχε ουσία που ήταν απαγορευμένη για την ίδια, καθώς ήταν αλλεργική.

Το μαγαζί φέρεται να απάντησε αρνητικά, και η 16χρονη κατανάλωσε το φαγητό με αποτέλεσμα να πάθει αλλεργικό σοκ.

Σύμφωνα με τη μητέρα της άτυχης κοπέλας, η 16χρονη βρίσκονταν στη Χανιώτη Χαλκιδικής με τις φίλες της για διακοπές και το βράδυ της Τρίτης είχαν βγει έξω για να διασκεδάσουν, ενώ τα ξημερώματα έκατσαν για να φάνε σε ένα ταχυφαγείο της περιοχής. «Η κόρη μου έφαγε ένα χοτ ντόγκ, όμως είχε αλλεργία στα γαλακτοκομικά και πάντα πρόσεχε όταν έτρωγε έξω. Δε ξέρω τι ακριβώς έγινε κι αν υπήρχε κάποιο γαλακτοκομικό σε αυτό που κατανάλωσε», ανέφερε η μητέρα της 16χρονης, τονίζοντας ότι το κορίτσι μόλις έφαγε κατέρρευσε.

Αμέσως οι παρευρισκόμενοι κάλεσαν ασθενοφόρο, ωστόσο αυτό, σύμφωνα με το τοπικό μέσο, έφτασε μετά από 45 λεπτά, όταν πλέον ήταν αργά.
 

Για τα αίτια του θανάτου της θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή, ενώ η κηδεία της άτυχης κοπέλας θα γίνει σήμερα Παρασκευή 14 Ιουλίου στο Ωραιόκαστρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτοί είναι οι ληστές που έσερναν 85χρονη για να της κλέψουν την αλυσίδα

Πλήρωμα ferry boat βούτηξε στη θάλασσα για να σώσει ένα γατάκι (βίντεο)

Ηράκλειο: Πέθανε ο 12χρονος που είχε ανασυρθεί αναίσθητος από τη θάλασσα

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis