Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα τραγωδία: Νεκρό βρέθηκε βρέφος 10 μηνών

βρεφος
 clock 12:10 | 11/05/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Νεκρό βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 11 Μαΐου στη Δυτική Αχαΐα, ένα κοριτσάκι 10 μηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βρέφος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τον πατριό του, στα Σαγέικα.

Για το συμβάν ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία, ενώ αναζητείται η μητέρα του που φέρεται να βρίσκεται σε άλλη περιοχή.

Η τραγωδία στην Άρτα

Έναν πολύωρο και ιδιαίτερα μαρτυρικό θάνατο περιγράφει η ιατροδικαστική έκθεση για το μόλις 5,5 μηνών αγγελούδι που έσβησε αβοήθητο επί ώρες μέσα στο αυτοκίνητο του πατέρα του στην Άρτα, καθώς αναφέρει ως αιτία θανάτου το πνευμονικό οίδημα που επήλθε από την συσσώρευση υγρών στον πνεύμονα, ως απόρροια της έλλειψης οξυγόνου.

Από τη νεκροτομή που διενεργήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, διαπιστώθηκε ότι το βρέφος βασανίστηκε επί ώρες από αίσθημα ασφυξίας, εφίδρωση, συριγμό στους πνεύμονες, δύσπνοια, βήχα, δυσκολία αναπνοής, υποξία, ταχυκαρδία και κυάνωση, με αποτέλεσμα να υποστεί πνευμονικό οίδημα που οδήγησε σε καρδιακή ανακοπή λόγω υποξυγοναιμίας. Τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, που αναμένεται να εκδοθούν σε λίγες ημέρες, εκτιμάται ότι δεν θα συνεισφέρουν περισσότερο στην ιατροδικαστική έρευνα.

Ακόμη πιο τραγική κάνει την υπόθεση το γεγονός ότι ο δρόμος όπου ο 37χρονος είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του είναι πολυσύχναστος και περνούν πολλοί πεζοί και οδηγοί. Σαν από ένα σαδιστικό παιχνίδι της μοίρας, όμως, τα φιμέ τζάμια του αυτοκινήτου έκαναν δυσδιάκριτο το εσωτερικό και κανείς δεν αντιλήφθηκε ότι το άτυχο κοριτσάκι ήταν κλειδωμένο μέσα στο όχημα και ψυχορραγούσε.

Το αδικοχαμένο βρέφος θα ταφεί στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου, στην Περδικορράχη Άρτας. Επειδή ήταν αβάπτιστο, πριν από την τελετή της κηδείας θα διαβαστεί μια ειδική ευχή από τον ιερέα, στην οποία θα του δοθεί το όνομα Λυδία - Ελένη. Είναι, όμως, άγνωστο αν η κατάσταση των γονέων τους θα τους επιτρέψει να παραστούν, ενώ η Αστυνομία έχει εκπονήσει μέτρα για να αποτραπούν τυχόν επεισόδια μεταξύ συγγενών, αν και τα πνεύματα φαίνεται να έχουν ηρεμήσει.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Πολλές οι επιχειρήσεις που δεν έχουν άδεια για κοινόχρηστους χώρους

Κατέρρευσε στο χωράφι και τον βρήκε νεκρό ο γιος του

Τραγωδία στην Άρτα: Οι πρώτες δηλώσεις του πατέρα – «Το μωρό δεν έκλαιγε και δεν το άκουγα»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis