Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα απόπειρα αρπαγής ανηλίκου στη Μαγούλα μετά τον συναγερμό στην Εύβοια

Image
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
 clock 00:00 | 25/10/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Μια νέα υπόθεση απόπειρας αρπαγής ανηλίκου εξετάζουν οι Αρχές μετά την καταγγελία δύο γονιών ότι το απόγευμα της Παρασκευής άγνωστος άνδρας πλησίασε την 8χρονη κόρη τους και προσπάθησε να τη βάλει στο αμάξι του, στην περιοχή της Μαγούλας.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε το παιδί, ο μυστηριώδης άνδρας, ο οποίος επέβαινε σε ένα γκρι ΙΧ, την προσέγγισε ενώ επέστρεφε με τα πόδια από την παιδική χαρά προς το σπίτι της, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 100 μέτρων.

Αρχικά, σταμάτησε το αυτοκίνητό του δίπλα της και προσπάθησε να της πιάσει κουβέντα λέγοντάς της: «Να σε ρωτήσω κάτι; Πού πας;».

Το κορίτσι δεν απάντησε και ο οδηγός επέμεινε καλώντας την να μπει στο αμάξι του. «Έλα να πάμε κάπου να σου δείξω κάτι που έχω. Μην φοβάσαι, δεν θα σου κάνω κάτι. Έλα εδώ», φέρεται να είπε ο άγνωστος στην 8χρονη η οποία σε έντρομη κατάσταση κατευθύνθηκε προς το σπίτι της.

Τότε ο δράστης άνοιξε την πόρτα και κατέβηκε από το αμάξι του με αποτέλεσμα το κορίτσι να τρέξει πίσω, προς την παιδική χαρά, αναζητώντας βοήθεια.

Εκεί, βρήκε έναν γνωστό της στον οποίον είπε τι είχε συμβεί την ώρα που ο άγνωστος άνδρας μπήκε ξανά στο αυτοκίνητό του και έγινε «καπνός».
 

Διαβάστε επίσης 

Αχαΐα: Θάνατοι - “αίνιγμα” βρεφών στην ίδια οικογένεια

Ποιος είναι ο Δήμος που δίνει 3000 ευρώ για κάθε κάθε παιδί που γεννιέται (βίντεο)

Εργατικό δυστύχημα - Άνδρας διαμελίστηκε από μηχάνημα

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis