Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μυστήριο με τον απανθρακωμένο άνδρα στο Μενίδι: Καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία, αρνούνται την αυτοχειρία οι συγγενείς

Image
μενιδι
 clock 23:18 | 04/12/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Πέπλο μυστηρίου» καλύπτει την υπόθεση του 44χρονου άνδρα, πατέρα δύο παιδιών που βρέθηκε απανθρακωμένος στο όχημά του στο Μενίδι. Η Αστυνομία θεωρεί πως το πιθανότερο σενάριο είναι η αυτοχειρία, η οποία μάλιστα φέρεται να συνδέεται με το γεγονός πως λίγη ώρα νωρίτερα η σύζυγός του, είχε πάει στο Α/Τ ώστε να τον καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία και σωματική βλάβη.

Οι συγγενείς του 44χρονου άνδρα όμως διαφωνούν κάθετα με το σενάριο της αυτοκτονίας. Μιλώντας στο MEGA και το LIVE News, η αδελφή του αναφέρει: «Δεν υπάρχει περίπτωση γιατί είναι ένας άνθρωπος, που λατρεύει την οικογένειά του, που δεν είχε λόγο να το κάνει, ένας αξιόλογος πατέρας, υπέροχος σύζυγος, σας το λέω όχι επειδή είναι αδελφός μου, επειδή έτσι είναι τα πράγματα.

Πήγε ο αδελφός μου να αφήσει την κόρη του σε ένα πάρτι, επιστρέφοντας πήρε φωτιά το αυτοκίνητό του. Ειδοποιήθηκε η νύφη μου. Βρήκανε στοιχεία της από τις πινακίδες, την πήραν τηλέφωνο, πήγε από εκεί. Καταλαβαίνετε τη γυναίκα του να αντικρίζει τον άνθρωπό της να καίγεται μέσα στο αμάξι;

Προβλήματα δεν υπήρχαν. Ήταν οικογενειάρχης, δούλευαν και οι δύο. Είχαν τα παιδιά τους. Η κόρη του σπούδαζε, μια χαρά οικογένεια. Δεν υπήρχε λόγος να κάνει κάτι τέτοιο γιατί λάτρευε την οικογένειά του και τα παιδιά του. Έλεγε ότι «είμαι πασάς στα Γιάννενα, έχω τρεις γυναίκες στο σπίτι» και καμάρωνε «με έχουν στα ώπα ώπα οι γυναίκες μου».

Το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας αποκλείει και ο αδελφός του θύματος, τονίζοντας πως ο 44χρονος ήταν εκείνη την ημέρα ευδιάθετος, ενώ είχε κανονίσει και να επισκεφθεί τη μητέρα τους. Αντίθετα, «δείχνει» προς τον εργασιακό του χώρο, όπου αναφέρει ότι ο 44χρονος «δεχόταν πόλεμο».
«Ότι τον απείλησε ότι θέλω να χωρίσουμε και… και… Να πιάστηκαν στα χέρια, μπορεί να έγινε. Που δεν το νομίζω. Ο άνθρωπος λειτουργούσε σαν υπάλληλος σε εταιρεία πετρελαίου. Ένας ενδιαφέρθηκε να πάει να πάρει κατάθεση από τον χώρο εργασίας του; Ο αδελφός μου ήταν ένας αγνός, δεν πείραζε και στη δουλειά του ήταν υπεράριστος και δεχόταν πάρα πολύ πόλεμο μέσα από τη δουλειά του.

Πελάτες υψηλού επιπέδου ήθελαν μόνο αυτόν για να πηγαίνουν και να τους γεμίζει με καύσιμα. Όλοι τον είχαν στην μπούκα γιατί «ποιος ο λόγος που επιλέγουν εσένα»; Το συμβάν που έγινε είναι στα 100 μέτρα από τη δουλειά του. Εγώ δεν θα το αφήσω έτσι.

Το πόρισμα της Πυροσβεστικής αναμένεται να ρίξει φως στους λόγους της πυρκαγιάς.

 

Διαβάστε επίσης

Σπείρα ανατίναζε ΑΤΜ, είχε κλέψει 710.000, τα ξέπλενε μέσω βίντεο κλιπ -Συνελήφθη γνωστός τράπερ

Καρέ-καρέ η δράση του διαρρήκτη με το σελοφάν – Πώς συνελήφθη από την ΕΛΑΣ

Βασίλης Βασιλικός: Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο του σπουδαίου συγγραφέα (εικόνες)

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis