Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόνος κήδευσε ο πατέρας την 15χρονη κόρη του που σκοτώθηκε σε τροχαίο...

Image
πένθος
 clock 07:54 | 23/10/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Βαθιά οδύνη και ανείπωτη θλίψη έχει σκορπίσει στην Παλαιόχωρα Ημαθίας ο θάνατος του 15χρονου κοριτσιού, που έχασε τη ζωή του στο σοβαρό τροχαίο δυστύχημα το οποίο σημειώθηκε σε δρόμο της περιοχής το βράδυ της Παρασκευής.

Το απόγευμα του Σαββάτου, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την άτυχη μαθήτρια, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου, όπου έγινε η νεκρώσιμη ακολουθία.

Τραγική φιγούρα, ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος κήδευσε το παιδί του μόνος του, αφού η 12χρονη κόρη του αλλά και η 37χρονη σύζυγός του, τις οποίες παρέσυρε το μαύρο ΙΧ μαζί με την 15χρονη, νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Σε κρίσιμη κατάσταση η μητέρα και η αδελφή της 15χρονης

Μάλιστα, η 12χρονη μεταφέρθηκε ως πολυτραυματίας στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, καθώς ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, και νοσηλεύεται διασωληνωμένη, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον.

Η 37χρονη μητέρα της, η οποία υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Βέροιας, επίσης σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς παρουσιάζει επιπλοκές.

Την ίδια ώρα, η Τροχαία διενεργεί προανάκριση για το σοβαρό τροχαίο, ενώ η Αστυνομία αναζητεί τον ασυνείδητο οδηγό, ο οποίος κόντεψε να ξεκληρίσει μια οικογένεια και στη συνέχεια εγκατέλειψε τα θύματά του.

Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για υπερβολική ταχύτητα, με την οποία κινούταν ο οδηγός του μαύρου ΙΧ την ώρα που παρέσυρε την άτυχη οικογένεια.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο - επίθεση με καυστικό υγρό: Το βίντεο από το ξενοδοχείο και η εκτίμηση της ΕΛ.ΑΣ

Κρήτη: Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων (φωτογραφίες)

Πένθος στο ΠΑΓΝΗ: Ο τελευταίος αποχαιρετισμός σε ένα γενναιόδωρο άνθρωπο

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis