Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μιχάλης Κατσουρής: 13 Κροάτες και Έλληνες χούλιγκανς στο «μικροσκόπιο» για τη δολοφονία του 29χρονου

χούλιγκανς
 clock 16:48 | 10/08/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Σε μια λίστα 13 ατόμων φαίνεται ότι έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους οι αστυνομικοί που αναζητούν τον δολοφόνο του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή μετά την επιδρομή των χούλιγκανς - Κροατών και Ελλήνων - το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Την ομάδα των 13, η οποία σχηματίστηκε βάσει του παρελθόντος και της δράσης των ατόμων αυτών, περιλαμβάνονται, κατά πληροφορίες, 9 Κροάτες χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ένας Αλβανός και τρείς Έλληνες. Στην κατοχή του 22χρονου Αλβανού, ο οποίος, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, είναι οργανωμένος οπαδός, βρέθηκε και ένας αναδιπλούμενος σουγιάς.

Όσον αφορά τους τρεις Έλληνες οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού, με τους δύο να έχουν συλληφθεί και τον τρίτο να παραμένει ασύλληπτος αν και το όνομά του βρίσκεται στη δικογραφία.

O πρώτος, ο οποίος είναι οργανωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού, είναι ηλικίας 27 ετών και φέρεται να έχει απασχολήσει πρόσφατα τις αρχές καθώς το όνομά του εμφανίζεται σε δικογραφία που σχηματίστηκε στις 9 Μαρτίου για τη δράση ομάδας που έκανε ληστρικές επιδρομές, κλοπές και επιθέσεις σε συνδέσμους. Η ομάδα αυτή, μάλιστα, φέρεται να έχει για αρχηγό μια γυναίκα η οποία παραμένει στη φυλακή δυνάμει της εν λόγω δικογραφίας.

27 ετών είναι και ο δεύτερος οργανωμένος οπαδός του ΠΑΟ που περιλαμβάνεται στην ομάδα των 13 που έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών που ερευνούν την δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ. Κατά πληροφορίες στο παρελθόν έχει και αυτός συμμετοχή σε επεισόδια αθλητικής βίας.

Ο τρίτος Έλληνας, τα στοιχεία του οποίου - πέραν του ονόματος- δεν περιλαμβάνονται στη δικογραφία εμφανίζεται να έχει κάνει αναρτήσεις στα social media για την παρουσία και συμμετοχή του στη φονική επιδρομή με βαρείς χαρακτηρισμούς για την ΑΕΚ αλλά και το θύμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα Φιλαδέλφεια: «Άσ’ τους, πάνε να κοιμηθούν» – Η λανθασμένη εντολή που δόθηκε στους αστυνομικούς

Νέα Φιλαδέλφεια: Καρέ καρέ η διαδρομή ως τη φονική επίθεση

ΕΔΕ από την Κακαβιά ως την Αττική για τις ενέργειες της Αστυνομίας σχετικά με την επιδρομή των Κροατών χούλιγκαν

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis