Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεθυσμένος οδηγός πήγαινε ανάποδα στην εθνική οδό με σβηστά τα φώτα!

Image
αλκοόλ οδήγηση
 clock 09:54 | 13/01/2021
writer icon newsroom ekriti.gr

Δεν έχουν προηγούμενο τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης στην εθνική οδό, κοντά στα διόδια της Πελασγίας, όπου μεθυσμένος οδηγός «πήγαινε» με αγροτικό ανάποδα και χωρίς φώτα για αρκετά χιλιόμετρα.

Μάλιστα τραυματίστηκε ένας γιατρός που προσπάθησε να αποφύγει το αγροτικό που πήγαινε στο αντίθετο ρεύμα. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ένας Βούλγαρος πήρε το αγροτικό του αφεντικού του και από Γλύφα κινούνταν προς Λαμία. Προφανώς ήθελε να πάει από τον παράδρομο, ωστόσο μπήκε κανονικά στην εθνική οδό από τον κόμβο της Γλύφας με κατεύθυνση προς Λαμία.

Όταν πλησίασε στα διόδια της Πελασγίας και είδε τα φώτα από τα περιπολικά της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Μαγνησίας, σταμάτησε και έσβησε τα φώτα.

 

Ξαφνικά οι αστυνομικοί βλέπουν τον οδηγό του αγροτικού να κάνει αναστροφή και χωρίς φώτα να φεύγει οδηγώντας ανάποδα στην εθνική οδό.

Παραλίγο μετωπική

Οι οδηγοί που κινούνται κανονικά βλέπουν να έρχεται κατά πάνω τους ένα αγροτικό χωρίς φώτα. Κάποιοι καταφέρνουν να το αποφύγουν. Δυστυχώς όχι όλοι.

Το αγροτικό αρχικά χτύπησε ένα ΙΧ  ο οδηγός του οποίου στάθηκε τυχερός και δεν τραυματίστηκε.

Το επόμενο αυτοκίνητο που βρέθηκε στο δρόμο του, το οδηγούσε ένας 55χρονος στρατιωτικός γιατρός, ο οποίος είδε ξαφνικά το αγροτικό να έρχεται κατά πάνω του.

Ο γιατρός έκανε ελιγμό για να αποφύγει τη μετωπική σύγκρουση με το αγροτικό, όμως συγκρούστηκε με ένα φορτηγό και στη συνέχεια έπεσε με δύναμη πάνω στις μπάρες, με συνέπεια τον τραυματισμό του οδηγού του.

Οι μπάρες διαπέρασαν το αυτοκίνητο και από καθαρή τύχη ο 55χρονος οδηγός ανασύρθηκε ζωντανός μέσα από το λευκό αυτοκίνητο, το οποίο από την πλευρά του οδηγού διαλύθηκε.  

Ο παραβάτης οδηγός, με το αγροτικό μισοδιαλυμένο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, συνέχισε να οδηγεί ανάποδα και μόλις έφτασε στον κόμβο βγήκε από την εθνική οδό και κατευθύνθηκε προς Πελασγία.

Τελικά λίγο πριν φτάσει στο χωριό σταμάτησε και προσπάθησε να διαφύγει, όμως δεν κατάφερε να πάει μακριά, αφού οι αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας, που τον ακολούθησαν κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του αγροτικού είχε μόνο κάποιες γρατζουνιές και ήταν εμφανώς μεθυσμένος, ενώ εξετάζεται εάν υπήρχε και συνοδηγός στο διαλυμένο αγροτικό, ο οποίος μπορεί να εξαφανίστηκε μέσα στους ελαιώνες.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον τραυματισμένο στρατιωτικό γιατρό, ο  οποίος διακομίστηκε στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας και σύμφωνα με πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή του.

 

Ο οδηγός που σκόρπισε τον πανικό και συνελήφθη από αστυνομικούς της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας, σήμερα θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Πένθος στην ΕΛ.ΑΣ για τον χαμό της συναδέλφου τους

Lockdown : Πρόταση για άνοιγμα καταστημάτων – Πώς θα δοκιμάζουμε ρούχα και παπούτσια

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis