Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετ'εμποδίων έφτασε στην Ιταλία ο 4χρονος Αλέξανδρος

Image
mikros.jpg
 clock 13:10 | 29/03/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Στο πανεπιστημιακό ιατρικό κέντρο της Πάντοβα της Ιταλίας βρίσκεται από τα ξημερώματα, ο μικρός Αλέξανδρος, προκειμένου να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς.

Ωστόσο, το ταξίδι προς την Ιταλία ήταν περιπετειώδες, καθώς το πρώτο στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος C - 130, που απογειώθηκε το Σάββατο το βράδυ από τον 'Αραξο, παρουσίασε βλάβη και επέστρεψε στο αεροδρόμιο. Έπειτα από λίγη ώρα, με πρωτοβουλία της ηγεσίας της Αεροπορίας, έφθασε στον 'Αραξο δεύτερο μεταγωγικό αεροσκάφος, το οποίο παρέλαβε την κινητή ιατρική μονάδα που μετέφερε τον μικρό Αλέξανδρο, τους γιατρούς που τον συνόδευαν και μέλη της οικογένειάς του.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ το αεροπλάνο προσγειώθηκε λίγο πριν από τις 3 τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο της Βενετίας και από εκεί ο 4χρονος Αλέξανδρος μεταφέρθηκε με την κινητή ιατρική μονάδα, στο πανεπιστημιακό κέντρο της Πάντοβα.

Σημειώνεται ότι ο Αλέξανδρος νοσηλευόταν τις τελευταίες έξι ημέρες στην μονάδα εντατικής θεραπείας παίδων και εφήβων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου, αντιμετωπίζοντας σοβαρό καρδιακό πρόβλημα. Αρχικά, είχε μεταφερθεί από την Πρέβεζα, όπου διαμένει μαζί με την οικογένειά του, σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων και από εκεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis