Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λάρισα: Καθηγήτρια κατήγγειλε τον προϊστάμενό της για βιασμό

Image
βιασμός κακοποίηση
 clock 15:33 | 03/11/2021
writer icon newsroom ekriti.gr

Καθηγήτρια στην Λάρισα κατέθεσε μήνυση για βιασμό κατά του προϊσταμένου της στο γραφείο του οποίου υπηρετεί. Η καταγγέλλουσα έχει προσκομίσει στις Αρχές και το φόρεμα, το οποίο φέρεται να φορούσε το βράδυ του περιστατικού και στο οποίο – όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ – υπάρχουν ίχνη σπέρματος. 

Όλα συνέβησαν στις 17 Σεπτεμβρίου 2021. Σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά, η καθηγήτρια – παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών – βρέθηκε με τον προϊστάμενό της εκτός εργασιακού χώρου στο ίδιο αυτοκίνητο και εκείνος της ζήτησε να συνευρεθεί μαζί του.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, η καθηγήτρια – όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθερία» – υποβλήθηκε έκθεση ιδιωτικού εργαστηρίου, σύμφωνα με την οποία διαπιστώθηκε η ύπαρξη γενετικού υλικού στο φόρεμα της. Η μήνυση έχει κοινοποιηθεί στο υπουργείο όπου υπάγονται μηνύτρια και μηνυόμενος. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εισαγγελική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και ακόμα δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, με τον προϊστάμενο της εκπαιδευτικού να αναμένεται να κληθεί να δώσει εξηγήσεις την Δευτέρα. Η μηνυτήρια αναφορά κατατέθηκε, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, 11 Οκτωβρίου και έχουν κληθεί για κατάθεση τόσο η καταγγέλλουσα, όσο και μάρτυρες.

Ο δικηγόρος της εγκαλούσας Θωμάς Παπαλιάγκας, μιλώντας στο larissanet.gr, υποστήριξε ότι η εκπαιδευτικός βρίσκεται ήδη στην πέμπτη εβδομάδα αναρρωτικής άδειας και προσπαθεί να βρει τον εαυτό της. Ο ψυχίατρος που την παρακολουθεί συνιστά την αποφυγή στην έκθεση του εργασιακού της περιβάλλοντος, αφού της ξυπνά τραυματικές μνήμες

Μάλιστα ο δικηγόρος της εγκαλούσας υποστηρίζει ότι ο προϊστάμενος αρνείται να της εγκρίνει τη μετακίνηση σε άλλη υπηρεσία προφανώς θέλοντας να την ελέγχει.

Και λόγω αυτής του της συμπεριφοράς ο ίδιος συνέταξε αναφορά προς την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας.

ειδησεις σημερα

Κρήτη: Αυξημένα στις μικρές ηλικίες τα θετικά rapid test που γίνονται δωρεάν

Το πρωί μανάβης, το βράδυ «βαρώνος» σε καρτέλ ναρκωτικών

Κρήτη: Συνελήφθη οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε τον 55χρονο

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis