Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυνηγός βρήκε ανθρώπινη σορό σε δύσβατη περιοχή
Περιπολικό
 clock 17:24 | 14/12/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση των αρμόδιων Αρχών στην ευρύτερη περιοχή του Γρύλλου Ηλείας, έπειτα από τον εντοπισμό ανθρώπινης σορού από κυνηγό που κινούνταν στην περιοχή για κυνήγι.

Η σορός βρέθηκε σε περιοχή όπου τις προηγούμενες ημέρες είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες για τον 63χρονο άνδρα από τον Γρύλλο, στον Δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, ο οποίος αγνοούνταν από τις 6 του μήνα.

Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής του είχε σημάνει συναγερμός, καθώς οι συγγενείς του δήλωσαν την απουσία του και οι Αρχές προχώρησαν σε εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή.

Στο σημείο κατευθύνονται αστυνομικές δυνάμεις καθώς και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτοψία και να εξακριβωθεί αν η σορός ανήκει στον αγνοούμενο 63χρονο.

Ο άνδρας εντόπισε τη σορό σε απομονωμένο και δύσβατο αγροτικό σημείο και ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis