Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφορούσε παράνομα και παραβίαζε οχήματα σε νεκροταφεία

Image
 κοιμητήριο
 clock 21:24 | 05/04/2020
writer icon newsroom ekriti.gr

Μέρα- μεσημέρι  συνελήφθη ένας σεσημασμένος διαρρήκτης αυτοκινήτων, ο οποίος πήγαινε στα κοιμητήρια της Δράμας χωρίς να έχει συμπληρώσει την σχετική βεβαίωση για να παραβιάζει τα σταθμευμένα οχήματα και να κλέβει ό,τι έβρισκε στο εσωτερικό τους.

Η δράση του είχε ξεκινήσει στις 14 Ιανουαρίου, αλλά συνεχιζόταν ως την περασμένη Πέμπτη, οπότε εξιχνιάστηκαν από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας έξι κλοπές και μία απόπειρα με συνολική λεία μετρητά ύψους 1.575 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας κατηγορούμενος για κλοπές, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 150 ευρώ για παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Τις κλοπές ενός φορτηγού, μιας μοτοσικλέτας και ενός ποδηλάτου, που είχαν γίνει στις 18 Φεβρουαρίου από τρεις διαφορετικούς οικισμούς στον νομό Καβάλας, εξιχνίασαν οι αστυνομικοί του τμήματος Νέστου. Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας Έλληνας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές τροχοφόρων και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τα κλεμμένα οχήματα τα οποία αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

Ύστερα από έρευνα του αστυνομικού τμήματος Σικυωνίων, εξιχνιάστηκε η κλοπή του Ι.Χ. αυτοκινήτου μιας γυναίκας που είχε γίνει πριν από ενάμισι χρόνο, στις 11 Σεπτεμβρίου του 2018 στο Κιάτο Κορινθίας! Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 28χρονου Έλληνα για κλοπή τροχοφόρου και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis