Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρίσιμη η κατάσταση του 14χρονου που κατέρρευσε ενώ έλεγε τα κάλαντα

Image
εντατική (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ CREATE.VISTA.COM)
 clock 08:34 | 25/12/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Δύσκολες ώρες περνά η οικογένεια του 14χρονου αγοριού, που κατέρρευσε την παραμονή των Χριστουγέννων στην Άρτα, ενώ είχε βγει να πει τα κάλαντα.

Ο νεαρός μαθητής υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία από ανεύρυσμα και μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Χατζηκώστα το οποίο εφημέρευε και αμέσως διασωληνώθηκε από τους γιατρούς. Στη συνέχεια διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου υπεβλήθη σε επέμβαση από τους νευροχειρουργούς καθώς είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

Αερογέφυρα ζωής

Ωστόσο, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης και των περαιτέρω εξειδικευμένων εξετάσεων κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του στην Αθήνα και για το λόγο αυτό προγραμματίστηκε πτήση αεροσκάφους του ΕΚΑΒ από την πόλη της Ηπείρου στην Αθήνα.

Άμεσα το παιδί βρέθηκε στο νοσοκομείο Παίδων όπου νοσηλεύεται διασωλημένο, ενώ οι γιατροί θα το υποβάλουν τις επόμενες ώρες σε κρίσιμο χειρουργείο στον εγκέφαλο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η αιμορραγία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το χειρουργείο θα είναι πολύωρο και πιθανότατα θα κρατήσει πάνω από 6 -7 ώρες, ενώ στη συνέχεια ο 14χρονος θα παραμείνει για 24 ώρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βασίλης Καρράς: Σε λαϊκό προσκύνημα την Τρίτη η σορός του - Την Τετάρτη η κηδεία του

Ηράκλειο: Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε πάνω σε δέντρο

Κρήτη: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρός ο οδηγός μηχανής

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis