Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 31χρονο Μπάμπη - Στο Μεσολόγγι επίλεκτοι αστυνομικοί

31χρονος μεσολογγι
 clock 06:45 | 11/01/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες στο Μεσολόγγι και στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, ο οποίος αγνοείται έξι ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, επειδή η υπόθεση της εξαφάνισης στο Μεσολόγγι κρίνεται ως δύσκολη, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας έδωσε εντολή να μεταβεί άμεσα στο σημείο κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, όπως και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Η εντολή αυτή δόθηκε για να μεταβούν στο σημείο τα κλιμάκια και να συνδράμουν στις έρευνες, να ενισχύσουν τους συναδέλφους του Μεσολογγίου και των Πατρών, ώστε να εξιχνιάσουν σύντομα την υπόθεση.

 

Η ΕΡΤ, πάντως, μεταδίδει ότι το ενδεχόμενο η υπόθεση αυτή να παίρνει την τροπή της εγκληματικής ενέργειας είναι ορατό και ότι αυτό οδήγησε στο να κληθούν τα εν λόγω κλιμάκια εκεί.

Μάλιστα, από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών θέλουν να εξετάσουν τα στοιχεία που έχουν εντοπιστεί ως τώρα και τα ευρήματα που εστάλησαν στα εργαστήρια της Αθήνας.

Την ίδια ώρα, κάμερα εντόπισε το αυτοκίνητο του κρεοπώλη σε χωράφια, ενώ βρέθηκε και εξετάζεται ένα ζευγάρι γάντια μιας χρήσης. 

Ο πατέρας του εξαφανισμένου μιλώντας στον ΣΚΑΪ υποστηρίζει ότι εμπλέκονται περισσότερα του ενός ατόμου στην υπόθεση την οποία χαρακτήρισε «επαγγελματική» και ζητά να γίνουν έρευνες και την ορεινή Ναυπακτία.

 

Την ίδια ώρα, ο 50χρονος φίλος του 31χρονου κυνηγού εξετάζεται από τους αστυνομικούς για να διαπιστωθεί ο ρόλος του στην υπόθεση. Εξακολουθούν να υπάρχουν ανακρίβειες στις καταθέσεις του 50χρονου, καθώς οι Αρχές έχουν διαπιστώσει διαφορές μεταξύ όσων έχει δηλώσει και όσων προκύπτουν από τα στοιχεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος φέρεται να επικαλείται κενά μνήμης.

 

Το δεύτερο κινητό τηλέφωνο του κρεοπώλη

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει ένα δεύτερο κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο 50χρονος κρεοπώλης, το οποίο ενδέχεται να δώσει απαντήσεις στην μυστηριώδη εξαφάνιση του Μπάμπη. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο κρεοπώλης ήταν ο άνθρωπος που συνάντησε τελευταίος τον 31χρονο αγνοούμενο, ενώ είχε κλειστό το τηλέφωνο του τις ώρες που εξαφανίστηκαν τα ίχνη του νεαρού κυνηγού.

Ωστόσο, οι Αρχές εξετάζουν μια δεύτερη συσκευή που χρησιμοποιούσε και δεν είναι καταχωρημένη στο όνομα του. Η συσκευή ενδέχεται να δώσει νέα στοιχεία στην μυστηριώδη υπόθεση, μετά την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μητσοτάκης για γάμο ομόφυλων: Όχι κομματική πειθαρχία- Υπάρχει και η αποχή

Μέγαρα: Στην εντατική 4χρονο αγοράκι που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατριό του

«Χειροπέδες» σε μέλη κυκλώματος που πωλούσαν κλεμμένους και πλαστούς πίνακες

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis