Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κόρινθος - τροχαίο: Πώς εκτυλίχθηκε η τραγωδία με τους δύο νεκρούς

Image
κόριθνος τροχαίο
 clock 09:21 | 19/07/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Μια ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο 95ο χλμ. της Νέας Εθνικής Οδού Κορίνθου – Τριπόλεως όταν δύο παιδιά 18 και 16 ετών, βρήκαν ακαριαίο θάνατο μετά από σύγκρουση του αυτοκινήτου που οδηγούσε ένας 15χρονος.

Το κορίτσι 18 ετών και ο 16χρονος βρήκαν τραγικό θάνατο, με τον 15χρονο να μαθαίνει για το τραγικό γεγονός κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

«Ούρλιαζε ο 15χρονος όταν έμαθε πως πέθανε η αδερφή του»

Η θεία του 15χρονου, αποκάλυψε πως τα παιδιά πήραν κρυφά το δεύτερο κλειδί του αυτοκινήτου της οικογένειας για να πάνε βόλτα, όπου εκεί συνέβη και το μοιραίο συμβάν.

«Είχε κρύψει ο πατέρας του το κλειδί, αλλά βρήκαν τα παιδιά το δεύτερο κλειδί και έφυγαν τα παιδιά 2:30 τη νύχτα. Δεν ήξεραν τίποτα οι γονείς. Το είχε ξανακάνει μια φορά ο 15χρονος να πάρει τα κλειδιά κρυφά, οι γονείς έκρυβαν τα κλειδιά» ανέφερε μεταξύ άλλων η θεία των παιδιών στον Alpha.

«Τα παιδιά δεν είχαν πιει. Ο δρόμος έχει ένα σημείο που την «πατάνε» όλοι, αν δε στρίψεις σωστά μετά φτάνεις Τρίπολη για να γυρίσεις πίσω. Ήταν 4 μέτρα πιο μπροστά από το σημείο και πήγαν να κάνουν όπισθεν για να γυρίσουν πίσω κατευθείαν αλλά έγινε το τροχαίο» ήταν τα λόγια της.

«Έμαθε ότι πέθανε η αδελφή του και ούρλιαζε. Του το είπε η μαμά του. Τι να πρωτοκρατήσει κρυφό. Το άλλο παιδί που πέθανε ήταν γείτονας, φίλος. Η Αναστασία (η αδερφή) έφυγε ακαριαία, τα παιδιά που πέθαναν κάθονται πίσω και πέθαναν αμέσως» κατέληξε.

Η κοινωνία της Κορίνθου, παραμένει συγκλονισμένη.

Ο 15χρονος που νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κάταγμα στον αυχένα, υποβλήθηκε σε επέμβαση στο ισχίο, με την κατάστασή του να είναι σταθερή ενώ έχει επαφή με το περιβάλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο - τροχαίο: Το κοντέρ "κολλημένο" στα 150 - Σοκάρουν οι εικόνες

Κρήτη: Η μεγάλη φωτιά συνεχίζει να καίει - Δυσκολεύουν την κατάσταση οι ισχυροί άνεμοι

Ηράκλειο: Η καμένη έκταση στο δάσος της Κέρης ...από ψηλά (Βίντεο - Φωτογραφίες)

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis