Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κολωνός: Σοκάρουν τα στοιχεία για τον εφιάλτη της 12χρονης – Προθεσμία πήρε ο 53χρονος κατηγορούμενος (Βίντεο)

Image
Σοκάρουν τα στοιχεία για τον εφιάλτη της 12χρονης
 clock 17:12 | 10/10/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Νέα προθεσμία ζήτησε και έλαβε για αύριο από τον 33ο Τακτικό Ανακριτή ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε ένα 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό. Προθεσμία για την Τετάρτη (12/10) στις 11 το πρωί ζήτησε και πήρε και ο 42χρονος συγκατηγορούμενός του 53χρονου.

Το παιδί φέρεται πως έπεσε θύμα βιασμού από τουλάχιστον 10 άνδρες ενώ οι αρχές κάνουν φύλλο και φτερό το κινητό του δράστη προκειμένου να εντοπίσουν περισσότερα στοιχεία.

Ο 53χρονος είχε δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ όπου ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο του παιδιού για τους επίδοξους πελάτες του και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία επικοινώνησαν μαζί του περισσότερα από 200 άτομα.

«Προσπαθούμε να στηρίξουμε την κόρη μας και τα υπόλοιπα παιδιά μας και θέλουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη για όσα έχει υποστεί το παιδί μας από τον κατηγορούμενο. Παρακαλώ όλους να σεβαστούν το γεγονός ότι πρόκειται για ένα ανήλικο παιδί, το οποίο πρέπει να συνεχίσει τη ζωή του» δήλωσε η μητέρα της 12χρονης.

Ο 53χρονος κατηγορείται για αδικήματα που αφορούν βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο, διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων κ.α.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος φέρεται να είναι από εκείνους που πλήρωναν για να έχουν σεξουαλική επαφή με το κοριτσάκι και βαρύνεται με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Όλα ξεκίνησαν όταν άτομο από το περιβάλλον της διαπίστωσε στο κινητό της κάποια ύποπτα μηνύματα. Στη συνέχεια ενημέρωσε την μητέρα της και έκαναν καταγγελία στην αστυνομία.

Η 12χρονη δούλευε περιστασιακά στο κατάστημα για χαρτζηλίκι καθώς η μητέρα της έχει άλλα 8 παιδιά και αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Στη γειτονιά του 53χρονου οι κάτοικοι της περιοχής που έχουν πέσει από τα σύννεφα στο άκουσμα της είδησης. Μιλούν για έναν επαγγελματία, οικογενειάρχη που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μητέρα 12χρονης που εξέδιδε ο 53χρονος: «Αν βγει έξω, εγώ η ίδια θα τον θάψω»

Άναψε μαγκάλι, κλείδωσε τις μπαλκονόπορτες και αυτοκτόνησε

Ανήλικοι επιτέθηκαν σε 17χρονο - Τον χτυπούσαν με μπουνιές στο κεφάλι

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis