Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καβάλα: Τι έδειξε η νεκροψία για τον 40χρονο που βρέθηκε νεκρός σε πηγάδι 

Image
εξαφάνιση 40χρονου
 clock 15:24 | 21/12/2020
writer icon newsroom ekriti.gr

Με τραγικό τρόπο κλείνει η υπόθεση της εξαφάνισης ενός 40χρονου δημοτικού υπαλλήλου από την Καβάλα, ο οποίος βρέθηκε μυστηριωδώς νεκρός σε πηγάδι.

Ο 40χρονος είχε εξαφανιστεί από τις 24 Νοεμβρίου και βρέθηκε νεκρός σε πηγάδι στην περιοχή Περιγυάλι από εθελοντές που συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του. Το πώς βρέθηκε νεκρός στο πηγάδι είναι υπό έρευνα από τις Αρχές. Ο 40χρονος, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Η Γνώμη», είχε εξαφανιστεί από τις 24 Νοεμβρίου.

Τι έδειξε η νεκροψία

Δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας για τον θάνατο του Κώστα Δασκάλου, δημοτικού υπαλλήλου στην Καβάλα, αναφέρει ο ιατροδικαστής Θράκης, Νίκος Κιφνίδης μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας – νεκροτομής.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ο θάνατος του άτυχου άνδρα οφείλεται σε πνιγμό εντός ύδατος του πηγαδιού. Στο άψυχο σώμα του δεν υπάρχουν εκδορές, κακώσεις και κατάγματα. Ελήφθη δείγμα από τα νύχια του σώματος του άνδρα και έγιναν αιματολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις. Στην τσέπη του δημοτικού υπαλλήλου βρέθηκαν δύο σύριγγες ινσουλίνης.

Δείτε το βίντεο:
 

Η τελευταία μέρα της ζωής του

Ο 40χρονος, σύμφωνα με τον πατέρα του, την ίδια ημέρα βρέθηκε λιπόθυμος στον δρόμο ενώ δίπλα του ήταν αστυνομικοί οι οποίοι περίμεναν το ασθενοφόρο να φτάσει στο σημείο. Όταν συνήλθε ο άνδρας, αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και μετά από 20 λεπτά περίπου εξαφανίστηκε.

Οι Αρχές προκειμένου να τον εντοπίσουν έψαξαν στην περιοχή που καταγράφηκε το τελευταίο στίγμα του κινητού του τηλεφώνου, το οποίο ήταν κλειστό. Έτσι βρέθηκαν στα ίχνη του, καθώς ο 40χρονος είχε πέσει σε πηγάδι βάθους 12 μέτρων, φορώντας την στολή του Δήμου Καβάλας καθώς υποτίθεται πως θα πήγαινε για δουλειά. Η σορός του άτυχου άνδρα ήταν σε προχωρημένη σήψη, ενώ στο σημείο κλήθηκε ο πατέρας του προκειμένου να γίνει η αναγνώριση του πτώματος.

Το στόμιο του πηγαδιού ήταν καλυμμένο από κλαδιά, τα οποία με την πτώση του άτυχου άντρα βρέθηκαν σπασμένα. Το πηγάδι βάθους 6 μέτρων βρίσκεται κοντά στο σημείο που εξαφανίστηκε στις 24 Νοεμβρίου. Κάτοικος μάλιστα της περιοχής είχε επισημάνει στο «Τούνελ» την παγίδα που υπήρχε εκεί στη γειτονιά τους με τα δεκάδες αφύλακτα πηγάδια.

 

Διαβάστε επίσης: Βόλος: Αυτοκτόνησε γνωστός νευροχειρουργός πέφτοντας από τον 5ο όροφο του νοσοκομείου

Πάτρα - Συγκλονίζει 8χρονος: ''Αη Βασίλη φέρε μας το ρεύμα να μην κλαίει η μαμά''

Δ.Μπούρος στο Ράδιο Κρήτη: Μας ανησυχεί η μετάλλαξη του κορωνοϊού

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis