Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία - σοκ: Ιερέας παρενόχλησε σεξουαλικά οδηγό ταξί!

Image
παπάς ιερέας
 clock 07:14 | 23/12/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Μια σοβαρή καταγγελία ήρθε στο φως και κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου: Συγκεκριμένα καταγγέλλεται ιερέας που φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά οδηγό ταξί.

Μάλιστα, ο οδηγός δεν άντεξε τις ερωτικές προτάσεις του ιερέα και αηδιασμένος έφτασε στο σημείο να πάει στο σπίτι του ιερέα στο κέντρο της Αθήνας.

Εκεί σύμφωνα με το ekklisiaonline, του ζήτησε να μην τον ξαναενοχλήσει, ενώ έφτασε στο σημείο να τον χτυπήσει. Όμως, παρά τον ξυλοδαρμό του, ο ιερέας δεν υπέβαλε μήνυση σε βάρος του ταξιτζή, μπροστά στο σκάνδαλο που θα ξεσπούσε.

Από την πλευρά του, ο οδηγός ταξί δεν αρκέστηκε στη χειροδικία αλλά κατήγγειλε τη σε βάρος του σεξουαλική παρενόχληση στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ζητώντας την απομάκρυνσή του από την εκκλησία όπου διακονεί.

Οι υπεύθυνοι της Αρχιεπισκοπής κάλεσαν τον ιερέα σε απολογία και να παραιτηθεί από τη θέση του στον ναό όπου διακονεί, όμως αυτός αρνήθηκε τις εις βάρος του καταγγελίες. Μάλιστα, σύμφωνα με το εκκλησιαστικό site ekklisiaonline, «επιστράτευσε» δύο μητροπολίτες με τους οποίους διατηρεί φιλικές σχέσεις, για να «ξεχαστεί» το θέμα που δημιουργήθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Κρήτη: Η παρανομία στην καφετέρια... ύψους 1,4 εκατ. ευρώ

Ηράκλειο: Το τελευταίο αντίο στον γιατρό Ζαχαρία Αθουσάκη

Σκότωσε τον πατριό της γιατί βρήκε γυμνές φωτογραφίες της στον υπολογιστή του

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis