Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταδίωξη στη Νέα Πέραμο με νεκρό οδηγό μοτοσυκλέτας

Ομάδα ΔΙΑΣ
 clock 23:15 | 18/01/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Μία καταδίωξη σημειώθηκε στη Νέα Πέραμο το απόγευμα του Σαββάτου η οποία κατέληξε σε δυστύχημα με θύμα έναν οδηγό μοτοσυκλέτας.

Η καταδίωξη έγινε στο 24ο χιλιόμετρο της Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος της Νέας Περάμου, στο ρεύμα προς Κόρινθο. Η αστυνομία έκανε σήμα στον 25χρονο οδηγό τη μηχανής για έλεγχο, ο οποίος το αγνόησε και ανέπτυξε ταχύτητα για να τους αποφύγει.

Αφού οι αστυνομικοί κυνηγούσαν τον μηχανόβιο για περίπου 1 χιλιόμετρο, τελικά τον έχασαν. Στη συνέχεια, είδαν καπνούς σε κάποιο σημείο στο δρόμο και μόλις έφτασαν, είδαν πως ο οδηγός είχε εμπλακεί σε τροχαίο.

Ο 25χρονος αναβάτης, σύμφωνα με πληροφορίες, αφού ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, έκανε απότομη στροφή στον δρόμο με αποτέλεσμα η μηχανή του να βγει εκτός πορείας και να μπει στο αντίθετο ρεύμα.

Ο οδηγός της μηχανής συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά. Ο αναβάτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα ο αρμόδιος εισαγγελέας, ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή.

 

Διαβάστε επίσης

Ομόφωνα ένοχος γιατρός για τον θάνατο της 29χρονης λεχώνας από αλλεργικό σοκ

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis