Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκρηκτικά και χασισοφυτεία έκρυβε άνδρας στο υπόγειο του σπιτιού

Image
Έκλεψε 10.000 ευρώ από το σπίτι στο οποίο εργαζόταν
 clock 10:51 | 20/02/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Σε άντρο της παρανομίας είχε μετατρέψει το υπόγειο του σπιτιού του στην Κάλυμνο ένας άνδρας, αφού το είχε διαμορφώσει κατάλληλα και το είχε εξοπλίσει με τεχνικά μέσα για να καλλιεργεί κάνναβη εσωτερικού τύπου. Στον ίδιο χώρο, όμως, φύλαγες και εκρηκτικές ύλες που εξετάζεται πώς θα χρησιμοποιούσε.

Ο ένοικος του σπιτιού συνελήφθη την Παρασκευή από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι έκαναν στοχευμένη έρευνα στην κατοικία του και ανακάλυψαν τον πλήρη εξοπλισμό που είχε εγκαταστήσει για την δημιουργία ελεγχόμενων συνθηκών θερμότητας, υγρασίας και εξαερισμού. Μέσα σε αυτόν, καλλιεργούσε σε γλάστρες 22 δενδρύλλια κάνναβης σε φάση ανάπτυξης ύψους 50 εκατοστών, ενώ είχε αποξηράνει άλλα έξι ύψους 1,10 μέτρου.

Στο υπόγειο κατασχέθηκαν ακόμη μικροποσότητα κάνναβης, πέντε ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή, επτά βραδύκαυστα φυτίλια συνολικού μήκους 7,05 μέτρων, επτά πυροκροτητές και τρία φυσίγγια πολεμικού όπλου. Επιπλέον, βρέθηκαν παραστατικά αγοράς του τεχνικού εξοπλισμού που αποτελούν πειστήρια και 4,5 λίτρα λιπάσματος για την ανάπτυξη των δενδρυλλίων.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω, του ασκήθηκε δίωξη για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση, καθώς και παράβαση των νόμων περί εκρηκτικών υλών και περί όπλων και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση.

Διαβάστε επίσης: 

Απειλούσε να θάψει ζωντανό τον σύζυγό της!

Κρήτη: Οικογένειες προσφέρθηκαν να υιοθετήσουν την 11χρονη που έπεσε θύμα κακοποίησης από τον θείο της

Ηράκλειο: Οι κοπέλες ... ξέχασαν να πληρώσουν φεύγοντας από το κατάστημα

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis