Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η συγκλονιστική μαρτυρία ομογενούς που νόσησε από κορωνοϊό (βίντεο)

Image
κορωνοϊός
 clock 13:54 | 30/09/2020
writer icon newsroom ekriti.gr

Συγκλονιστικά είναι τα όσα διηγείται ο Βασίλης Γκουρνέλος από τη μάχη του με τον κορωνοϊό.

Ο ομογενής από τη Νέα Υόρκη χαρακτήρισε τα όσα έζησε ως θετικός στον κορονοϊό «μία οδυνηρή εμπειρία». Περιέγραψε τα συμπτώματα που είχε «αισθανόμουν σαν να είχε χτυπήσει το σώμα μου τρένο».

 

 

Ο κ.Γκουρνέλος νόσησε στα μέσα Μαρτίου και μέχρι τις 27 Απριλίου τα τεστ έδειχναν ότι είναι θετικός. Για τουλάχιστον έναν μήνα είχε συμπτώματα: «Ξεκίνησε με πόνους στη μέση μετά πόνους σε όλο το σώμα. Πήρα τον γιατρό και μου είπε χωρίς να με εξετάσει ότι έχω κορονοϊό. Τον ρωτάω ''καλά, πώς το λέτε χωρίς να με εξετάσετε'' και μου απαντάει έχω δει άλλους 100 με τα ίδια συμπτώματα και είναι θετικοί. Πήρα κάποια αντιβιοτικά, όταν στα συμπτώματα προστέθηκαν ο βήχας που δεν με άφηνε να κοιμηθώ πάνω από δύο ώρες, επικοινώνησα και πάλι. Ο προηγούμενος γιατρός είχε νοσήσει και μίλησα με άλλον. Τότε πήρα νέο αντιβιοτικό και σιγά σιγά επανήλθε η όσφρηση και η γεύση».

Ο Έλληνας ομογενής έστειλε μήνυμα σε όσους θεωρούν τον κορονοϊό μία απλή ίωση ότι πρέπει να σταματήσουν να αρνούνται την πραγματικότητα. «Ας θυμηθούν τα πτώματα. Εμείς είχαμε ψυγεία για τους νεκρούς και ομαδικούς τάφους. Ας μην το ξεχνάει κανείς», υπογράμμισε ο ίδιος.

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis