Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκιδική: «Όλα ήταν θέατρο – Πήραν το μωρό και εξαφανίστηκαν» λέει ο παππούς του κοριτσιού

Image
Χαλκιδικη εξαφανιση
 clock 22:46 | 23/03/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση της 26χρονης μητέρας και του 3χρονου παιδιού της, στην Χαλκιδική.

Ο πατέρας του 32χρονου συντρόφου της 26χρονης που εξαφανίστηκε μαζί με το τρίχρονο παιδί τους, μιλώντας στο MEGA, αποκάλυψε ότι το ζευγάρι είχε πάει ταξίδι στη Γαλλία και κάποια στιγμή ήρθαν σε διένεξη, με αποτέλεσμα εκείνη να μείνει εκεί με τον μπαμπά της.

«Έμεινε εκεί πέρα με τον μπαμπά της για 20-22 ημέρες, με το μωρό εδώ, εν τω μεταξύ…» ανέφερε ο ίδιος. Και συνέχισε: «Γύρισε με τον μπαμπά της και πήγαν έμειναν πάλι στο σπίτι στη Χαλκιδική… Πήγε ο γιος μου να τους δει δύο φορές. Εγώ βγήκα μαζί του, εκείνη την ημέρα (της εξαφάνισης) για να μιλήσουμε οι δύο μπαμπάδες».

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο πατέρας του 32χρονου, «όλα αυτά ήταν ένα θέατρο». Ο ίδιος εκτιμά πως η 26χρονη και ο μπαμπάς της είχαν τα πράγματά τους έτοιμα προκειμένου να εγκαταλείψει τον σύντροφό της. «Πήραν το μωρό και εξαφανίστηκαν και του έπαιζε θέατρο και του γιου μου», είπε.

Ο ίδιος σημείωσε πως από μεριάς τους έχουν γίνει όλες οι νόμιμες κινήσεις και μάλιστα έχει ενημερωθεί και η Interpol, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουν διαφύγει παράνομα στο εξωτερικό.

 

Το μήνυμα της 26χρονης στο facebook

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγες ώρες πριν από την εξαφάνισή της, η 26χρονη έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook «Ώρα για αλλαγές» και «Ελεύθερη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μυστήριο με 26χρονη μητέρα που εξαφανίστηκε μαζί με την 3χρονη κόρη της

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis