Τα ξημερώματα του Σαββάτου 13/7 στην Θεσσαλονίκη μετά από δείπνο που είχε ένα ζευγάρι, η 45χρονη γυναίκα μετά από διαπληκτισμό πήρε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε τον σύντροφό της, ενώ στη συνέχεια τον δάγκωσε στο λαιμό.
Ο σύντροφός της την κλείδωσε στο διαμέρισμα Airbnb στο οποίο έμεναν και βγήκε στο δρόμο ημίγυμνος για να αναζητήσει βοήθεια.
Οδηγός ταξί τον μετέφερε στο ΑΤ Λευκού Πύργου και στη συνέχεια οι αστυνομικοί τον οδήγησαν με όχημα της ΕΛ.ΑΣ. στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια συνέλαβε την 45χρονη στο διαμέρισμά τους.
Η 45χρονη υποστήριξε στο δικαστήριο πως ο σύντροφός της επιχείρησε να την πνίξει, ωστόσο έπεσε σε αντιφάσεις και δεν έπεισε τις δικαστικές αρχές. Της επιβλήθηκε ποινή 2 ετών και 6 μηνών, καθώς και χρηματική ποινή 300 ευρώ. Η 45χρονη άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δωρεάν διακοπές για συνταξιούχους πρώην ΟΑΕΕ: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις
Κρήτη: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς τη Δευτέρα σε όλο το νησί - Που απαγορεύεται η διέλευση
Μετεγγραφές φοιτητών: Με ποια κριτήρια γίνονται – Τι ισχύει για τη μετακίνηση σε άλλο τμήμα