Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γολγοθάς για 38χρονη: Συνεχίζει να την παρενοχλεί ο πρώην της 10 χρόνια μετά το χωρισμό τους

Image
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ
 clock 13:29 | 19/08/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Σε εφιάλτη για μία μία 38χρονη γυναίκα από τον Αλμυρό Μαγνησίας έχει καταλήξει η εμμονή που έχει 37χρονος πρώην σύντροφός της, ο οποίος παρότι έχουν περάσει 10 ολόκληρα χρόνια από τον χωρισμό τους και εκείνη έχει αποκτήσει οικογένεια συνεχίζει να την παρενοχλεί.

Η γυναίκα αναγκάστηκε να ζητήσει την συνδρομή της δικαιοσύνης, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα ώστε να μην την πλησιάζει, τα οποία ωστόσο, ο 37χρονος παραβίασε, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί χθες, Παρασκευή στο Αυτόφωρο.

Ειδικότερα, ο 37χρονος, σύμφωνα με την ΕΡΤ,  παρακολουθεί την γυναίκα, της στέλνει διαρκώς μηνύματα και εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά στο ζευγάρι και τα παιδιά του.

Την Παρασκευή (18/8) ο 38χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο μετά από 24ωρη κράτησή του, καθώς το ζευγάρι κατέθεσε μήνυση εναντίον του. «Μας τρομάζει, μας τρομοκρατεί , δεν ξέρουμε τα να κάνουμε. Έχει γίνει πλέον επικίνδυνο να βγαίνεις από το σπίτι σου και να τον βλέπεις μπροστά σου», ανέφερε το ζευγάρι στο Δικαστήριο.

Εκείνος από την πλευρά του, ζήτησε προθεσμία για να δικαστεί την Δευτέρα, ύστερα και από τον διορισμό συνηγόρου του από το δικαστήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρήτη: Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων στον ΒΟΑΚ με έναν τραυματία - Δείτε βίντεο

Ηράκλειο: Τραγωδία λίγο μετά την βραδινή έξοδο ενός ζευγαριού

Ηράκλειο: Παίρνει θέση ο πατέρας της 12χρονης που κατήγγειλε την μητριά της για κακοποίηση

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis