Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για πρώτη φορά γυναίκα αρχηγός της Σχολής Ικάρων

Image
μαρίνα κωνσταντίνου
 clock 12:38 | 14/07/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Έγινε η πρώτη γυναίκα αρχηγός της Σχολής Ικάρων της Πολεμικής Αεροπορίας, δείχνοντας ότι το ασθενές φύλο, όχι μόνο έχει θέση στην Εθνική μας Άμυνα, αλλά μπορεί να κατακτά και σημαντικούς ρόλους "κλειδιά". 

Η Μαρίνα Κωνσταντίνου είναι από την Πάτρα και έχοντας αποφασίσει να ασχοληθεί από μικρή με τα αεροπλάνα, είχε πίστη, αφοσίωση και συνέπεια, στον δρόμο που επέλεξε να ακολουθήσει, φτάνοντας να γίνει αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας. 

Κόρη του αείμνηστου καθηγητή Νευροχειρουργικής του Πανεπιστημίου Πατρών, Δημήτρη Κωνσταντίνου, που έχασε τη ζωή του στις κορυφές των Άνδεων, όταν είχε πάει για ορειβασία, πέρασε μία δύσκολη περίοδο, μετά τον χαμό του πατέρα της που είχε συγκλονίσει τότε την τοπική κοινωνία της Πάτρας και το πανελλήνιο. Ωστόσο, δεν έχασε την πίστη της για τον δρόμο που ακολουθούσε. 

Πλέον είναι η πρώτη γυναίκα αρχισμηνίας ιπτάμενη στην ιστορία της Πολεμικής Αεροπορίας που γίνεται Αρχηγός της Σχολής Ικάρων. Είναι κάτι τιμητικό, όχι μόνο για την ίδια και για την οικογένεια της, αλλά για την Πάτρα. Μία είδηση που έκανε περήφανους τους Πατρινούς και τους έδωσε ένα λόγο να χαίρονται. 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis