Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά -Εύβοια: Καθηλώνει η δημοσιογράφος που «έσπασε» στον αέρα - Τι λέει για τον ηλικιωμένο

Image
δημοσιογραφος ευβοια
 clock 19:53 | 10/08/2021
writer icon newsroom ekriti.gr

Viral μέσα από την πλέον ανθρώπινη της αντίδραση κατόρθωσε να γίνει τις τελευταίες ώρες η δημοσιογράφος του OPEN, Ευλαμπία Ρέβη.

Κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ στην Εύβοια για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, το βράδυ της Δευτέρας, η δημοσιογράφος συγκίνησε το πανελλήνιο με την αντίδραση της να ξεσπάσει σε κλάματα πλάι σε έναν ηλικιωμένο.

H ίδια, μιλώντας για τον ηλικιωμένο κύριο, ο οποίος συγκίνησε το Πανελλήνιο το απόγευμα της Δευτέρας όταν ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα, είπε:

«Απ’ όσο ξέρουμε ήρθε και τον πήρε η Αστυνομία και πλέον είναι στα χέρια της πολιτείας για το πώς θα τον διαχειριστούν. Είναι ένας άνθρωπος που, όπως μας έχουν πει οι κάτοικοι, ζει μόνος του και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα διαβίωσης και όχι μόνο. Ελπίζω το κράτος να του σταθεί γιατί είναι ένα άνθρωπος που έχει υποφέρει πολύ», σημείωσε συγκινημένη η δημοσιογράφος.

Για το γεγονός πως η ίδια «λύγισε» όταν ο ηλικιωμένος κύριος ξέσπασε σε κλάματα η δημοσιογράφος σημείωσε: «Δεν γνωρίζαμε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε όταν τον βγάλαμε στον αέρα γιατί μόλις είχαμε συνδεθεί. Αυτό δεν αλλάζει την κατάσταση στην οποία βρεθήκαμε και την κατάσταση στην οποία βρέθηκε εκείνος. Ίσα - ίσα, κατά τη γνώμη μου, τη δυσχεράνει λίγο γιατί ένας άνθρωπος που είναι αδύναμος εξαιτίας διάφορων συνθηκών, χρειάζεται περισσότερη υποστήριξη και να μη βρίσκεται μόνος του και σε καταστάσεις που δεν μπορεί ούτε να σιτιστεί».

 

 

«Η αλήθεια είναι ότι έχω κομπλάρει από αυτό το τεράστιο κύμα αγάπης που δέχομαι απ’ όλους σας. Μακάρι αυτή η αγάπη να οδηγήσει στο να έχει ο παππούλης τη φροντίδα που πρέπει από την Πολιτεία και την οικογένειά του, που όπως έμαθα αργότερα, τον έχει εγκαταλείψει. Όσο για εμένα έκανα απλώς τη δουλειά μου, όπως τόσοι και τόσοι αξιόλογοι συνάδελφοι. Απλώς, καμία φορά σπάμε κι εμείς, γιατί και οι δημοσιογράφοι είμαστε άνθρωποι. Σας ευχαριστώ» έγραψε στο προφίλ της στο Facebook, η δημοσιογράφος .

 

 

Η συγκινητική στιγμή που εκτυλίχθηκε στον αέρα

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN το απόγευμα της Δευτέρας, όταν η Ευλαμπία Ρέβη ξέσπασε σε κλάματα ενώ είχε διάλογο με τον ηλικιωμένο κύριο ο οποίος για μέρες πάλευε με τις φλόγες και προσπαθούσε να καταβρέξει την περιουσία του για να μην καεί από την πυρκαγιά.

 

 

Ο άνθρωπος προσέγγισε μόνος του τη δημοσιογράφο και με δυσκολία στην ομιλία, της είπε πως καταβρέχει από το πρωί το σπίτι του. Εκείνη του προσέφερε μία μάσκα, την ώρα που του είχε κοπεί η ανάσα και στη συνέχεια το πρότεινε να τον βοηθήσει για να φύγει από την Εύβοια και να πάει στην Αθήνα. Ο διάλογος που εκτυλίχθηκε ήταν ο εξής:

- Πρέπει να φύγετε, έχει έρθει εντολή εκκένωσης
- Θα φύγω αύριο, θα πάω στην Αθήνα
- Τώρα πρέπει να φύγετε
- Πώς, πού να πάω;
- Ελάτε θα σας πάρουμε εμείς

Ο ηλικιωμένος άνθρωπος την ευχαρίστησε και ξέσπασε σε κλάματα από συγκίνηση ενώ το ίδιο έκανε και η Ευλαμπία Ρέβη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

19χρονος για τη φωτιά στην Εύβοια: Τώρα πρέπει να φύγω, να πάω στην Αθήνα, να βρω άλλη δουλειά

Εύβοια: Viral η φωτογραφία γυναίκας που μοιάζει με την «Κραυγή» του Μουνκ

Αρκάς για φωτιές: Με νέο σκίτσο για τα ζώα

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis