Κοινωνία

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Webinar για Προετοιμασία Εισδοχής Νέων Φοιτητών Διδακτορικού

euc.jpg

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου οργανώνει την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021, 18:00-19:00, ένα διαδικτυακό σεμινάριο (Webinar) για την παρουσίαση συμβουλών και τεχνικών που θα βοηθήσουν υποψήφιους για διδακτορικές σπουδές στις Επιστήμες της Αγωγής να προετοιμάσουν μια επιτυχή αίτηση.

Το webinar περιλαμβάνει επίσης στοιχεία σχετικά με τη διαδικασία και τα κριτήρια αξιολόγησης αιτήσεων για διδακτορικές σπουδές.

Το σεμινάριο αναφέρεται και στη δομή και τα δεδομένα του προγράμματος διδακτορικών σπουδών στις Επιστήμες της Αγωγής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Εισηγητής του webinar είναι ο Λουκάς Λουκά, Ph.D., Αναπληρωτής Καθηγητής,  Συντονιστής του διδακτορικού προγράμματος στις Επιστήμες της Αγωγής, Τμήμα Επιστημών της Αγωγής, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Για δήλωση συμμετοχής πατήστε εδώ

 

Κοινωνία

Sms στο 13033: Πανηγύρι στο twitter για την κατάργησή τους

sms13033.jpg

Παρελθόν είναι από σήμερα τα sms στο 13032 και στο 13033 και πολλοί είναι εκείνοι που μέσω social media τα αποχαιρετούν. Άλλοι για πάντα και οι πιο απαισιόδοξοι δίνουν ραντεβού τον Σεπτέμβρη.

Κάποιες από τις αναρτήσεις είναι απολαυστικές, ενώ οι πιο παιχνιδιάρηδες δεν διστάζουν να στείλουν μήνυμα και να πάρουν την ίδια απάντηση όπως άλλωστε γινόταν όταν βάζαμε τον κωδικό και την λέξη μετακίνηση. 

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ειδησεις σημερα

Αυξάνεται η πληρότητα των πλοίων – Τι ανακοίνωσε ο Πλακιωτάκης

Το lockdown είναι παρελθόν: Τι αλλάζει στις μετακινήσεις, το λιανεμπόριο και την καθημερινότητά

Παγώνη: Τι θα γίνει με τη μουσική στην εστίαση και τους γάμους