Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Διαδικτυακή παρουσίαση για την Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Image
euc.jpg
 clock 09:45 | 20/01/2021
writer icon newsroom ekriti.gr

Το  Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργανώνει σήμερα, Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021, στις 6:00 μμ δωρεάν διαδικτυακή παρουσίαση της Μονάδας Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΔΩ

H Διευθύντρια της Μονάδας, Καθ. Παρασκευή Χατζηπαναγιώτου θα ενημερώσει για τα προγράμματα σπουδών, το παιδαγωγικό μοντέλο και τη διαδικασία εισαγωγής.

Επιπρόσθετα, θα υπάρχει σύνδεση με φοιτητές της Μονάδας,  οι οποίοι θα μοιραστούν την προσωπική τους εμπειρία στην εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση.

Η εξ αποστάσεως Μονάδα Εκπαίδευσης  δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους ενδιαφερομένους, που κατοικούν μακριά από εκπαιδευτικά ιδρύματα και δεν μπορούν να αφήσουν την δουλειά τους ή την οικογένεια τους να ολοκληρώσουν σπουδές στον χρόνο, στον τόπο και με τον τρόπο που ταιριάζει με τις προσωπικές τους ιδιαιτερότητες.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων 101+ πανεπιστημίων του κόσμου στη κατάταξη των Times Higher Education (THE) University Impact Rankings 2020 στο τομέα της Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας και Υποδομών.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις εισαγωγής νέων υποψηφίων καθώς φοιτητών από μετεγγραφή για το Ακαδημαϊκό Έτος 2021-2022.

Έναρξη νέου κύκλου σπουδών: 8 Φεβρουαριου 2021

Περισσότερες πληροφορίες

Γραφείο Εισδοχής Φοιτητών τηλ. 00357 – 22713000 ή email:  [email protected], www.euc.ac.cy/el/

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis