Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έριξαν καπνογόνα μέσα στο σχολείο την ώρα του μαθήματος – Λιποθύμησε μαθήτρια

Image
Καπνογόνο
 clock 08:36 | 12/11/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Ένα αν μη τι άλλο παράξενο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής σε Λύκειο της Λαμίας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα lamiareport.gr, άγνωστοι πέταξαν καπνογόνα στις τουαλέτες του σχολείου, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση τόσο των μαθητών όσο και των καθηγητών.

Ο καπνός γρήγορα πέρασε στους διαδρόμους και στις αίθουσες, γεγονός που έκανε άπαντες να νομίζουν πως επρόκειτο για φωτιά εντός του συγκροτήματος.

Οι εικόνες από το βίντεο που αναρτήθηκε στα social media είναι χαρακτηριστικές:

Τόσο οι μαθητές όσο και οι καθηγητές βγήκαν στο προαύλιο χώρο του σχολείου, ενώ λόγω των έντονων καπνών μια μαθήτρια της Β΄ Λυκείου άρχισε να έχει πολύ έντονο βήχα μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της.

Αμέσως φίλες της και καθηγητές έτρεξαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στην 16χρονη, ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ οι διασώστες του οποίου έφτασαν αμέσως στο σχολείο και παρέλαβαν την μαθήτρια που ευτυχώς είχε συνέλθει, ωστόσο προληπτικά διακομίστηκε στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας για τις απαραίτητες εξετάσεις.

«Πρωτοφανές φαινόμενο για τα χρονικά της Λαμίας σε σχολείο. Είναι απαίτηση και της κοινωνίας και κάθε γονιού να είναι το τελευταίο περιστατικό. Και φυσικά να βρεθούν αυτοί που το έκαναν, καθώς επίσης και αυτός που προμήθευσε τα καπνογόνα σε ανήλικα παιδιά….», λέει στο LamiaReport ο πατέρας της μαθήτριας που λιποθύμησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο Δ/ντης του σχολείου ανακοίνωσε στους μαθητές ότι θα ακυρωθούν όλες οι εκδρομές, κάτι που εξόργισε ακόμη περισσότερο τα παιδιά, αφού αντί να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δράστες, τιμωρούνται όλοι χωρίς φυσικά να φταίνε.

 

Διαβάστε επίσης:

Αυτοκτόνησε ιερέας πέφτοντας από τον δεύτερο όροφο

Απείλησε την πεθερά του με ψαροντούφεκο!

Την έπιασε ... στα πράσα με τον σύζυγό της και άρχισε να την μαχαιρώνει

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis