Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Γιατί η Ιωάννα φορά ειδική μάσκα μετά την επίθεση  

Image
επιθεση με βιτριόλι
 clock 15:37 | 11/03/2021
writer icon newsroom ekriti.gr

Δέκα μήνες μετά την εγκληματική επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα που συγκλόνισε το πανελλήνιο και όχι μόνο η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, δίνοντας καθημερινά μια σκληρή μάχη. Τον περασμένο Μάιο, η Ιωάννα, πηγαίνοντας στο γραφείο όπου εργαζόταν, στην Καλλιθέα, δέχτηκε επίθεση στο πρόσωπο με καυστικό υγρό από μια συνομήλική της, η οποία στη συνέχεια διέφυγε.

«Η Ιωάννα γνωρίζει την αλήθεια από την πρώτη στιγμή»

Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε η Ιωάννα στο περιοδικό «ΟΚ», η γιατρός της, Μαρία Καλοφώνου, μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου.

«Είναι πολύ βαθιά τα εγκαύματα και εκτεταμένα σε μεγάλα μέρη του σώματος. Εκτός από το πρόσωπο, έχει κάψει και τον θώρακα και τα χέρια της. Κάποια εγκαύματα, μάλιστα, φτάνουν και μέχρι την πλάτη. Η Ιωάννα γνωρίζει την αλήθεια από την πρώτη στιγμή. Τις πρώτες μέρες, της δίναμε σιγα - σιγά τα κομμάτια της αλήθειας, αλλά ποτέ δεν της είπαμε ψέματα. Ήξερε από την πρώτη στιγμή ότι αρχίζει έναν αγώνα που θα είναι μακρύς. Απλά είναι πολύ διαφορετικό να σου το λέει κάποιος και εντελώς διαφορετικό να το βιώνεις» ανέφερε η διευθύντρια της κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής και Εγκαυμάτων στο Θριάσιο νοσοκομείο.

 

 

Η πρώτη συνέντευξη της Ιωάννας που τη συνοδεύει και η πρώτη φωτογραφία της μετά την επίθεση με το βιτριόλι, βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μέσα από τις σελίδες του περιοδικού «ΟΚ», που κυκλοφορεί εκτάκτως, αυτή την Παρασκευή μαζί με τα «ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ». Η άτυχη κοπέλα μιλάει για το μαρτύριο που έζησε και εξακολουθεί να ζει και εξομολογείται ότι μέχρι να συλληφθεί η 35χρονη κατηγορούμενη, ζούσε με τον φόβο ότι θα την σκοτώσει.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέθανε σε ηλικία 60 ετών ο ηθοποιός Θεόφιλος Βανδώρος

Ο σεισμός στην Ελασσόνα μεγάλωσε την απόσταση Τρίκαλα-Λάρισα κατά… 40 εκατοστά

«Μην παίρνεις γλυκά από ξένους»: Η τρομακτική ιστορία πίσω από την διάσημη φράση

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis