Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστρέφει υγιής από τις ΗΠΑ η 14χρονη Νίκη!

Image
nikh.jpg
 clock 13:22 | 30/03/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Συγκίνησε όλους τους Κρητικούς με την περιπέτεια της υγείας της και πλέον μετά και την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη επιστρέφει  υγιέστατη από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ!

Ο λόγος για την 14χρονη Νίκη που  η περιπέτεια της υγείας της δεν άφησε ασυγκίνητους τους κατοίκους του νησιού μας που υπέδειξαν έκρηξη ανθρωπιάς για το νεαρό κορίτσι   που εδώ και περίπου δεκαπέντε ημέρες βρίσκεται στο Μίσιγκαν όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση η οποία και ήταν απόλυτα  επιτυχής!

Αρχικά το κορίτσι αμέσως μετά την επέμβαση νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ του εξειδικευμένου κέντρου του Μίσιγκαν.

Υπενθυμίζεται ότι το νεαρό κορίτσι είχε μια σπάνια νόσο που προκαλεί στενώσεις αρτηριών και αγγείων και  χειρουργήθηκε πριν από λίγες ημέρες  σε εξειδικευμένο κέντρο στο Μίσιγκαν. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά ,έχει ήδη βγει από το νοσοκομείο  και το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης επιστρέφει στο Ηράκλειο μετά από την μεγάλη μάχη που έδωσε για τη ζωή της .

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΚΗ Στέλιο Βοργιά  ο οποίος έχει συνεχή επικοινωνία με τους γονείς του κοριτσιού όλα είναι έτοιμα για να επιστρέψει πίσω ατενίζοντας πλέον το μέλλον με αισιοδοξία.

Να υπενθυμίζουμε ότι η χειρουργική επέμβαση, ήταν ιδιαίτερα ακριβή, καθώς κόστισε περίπου 150.000 ευρώ .Ωστόσο απλοί πολίτες  έσπευσαν από το υστέρημα τους να βοηθήσουν προκειμένου το 14χρονο κορίτσι να ξεπεράσει τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε .

 Ε.Σ

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis