Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκκληση από την οικογένεια του Μάριου που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

μάριος μπότσαρης
 clock 08:32 | 23/07/2020
writer icon newsroom ekriti.gr

Απαντήσεις για το τροχαίο δυστύχημα που έκοψε το νήμα της ζωής του Μάριου Μπότσαρη, αναζητά η οικογένειά του, βυθισμένη στο πένθος.

To τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στις 17 Ιουλίου. Ο άτυχος 43χρονος Μάριος επέβαινε στη μηχανή του, επιστρέφοντας από κατάστημα με είδη camping, φορώντας κράνος. Ξαφνικά η μηχανή του ξέφυγε από την πορεία της στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Αργυρούπολης (στο ρεύμα προς Αθήνα) και προσέκρουσε σε κολόνα. Ο άτυχος Μάριος σύρθηκε για αρκετά μέτρα στο οδόστρωμα και κατέληξε πάνω σε προπορευόμενο αυτοκίνητο όπου και σκοτώθηκε ακαριαία.

Η οικογένειά του κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει ή υπήρξε μάρτυρας στο σημείο όπου συνέβη το τροχαίο που έκοψε το νήμα της ζωής του Μάριου να να επικοινωνήσει με το Α΄Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής (τηλ: 2109608000). 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis