Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειρήνη Μουρτζούκου για τους εικονικούς γάμους: «Είχα πάρει 700 ευρώ – Υπήρχε οικονομικό πρόβλημα, πλησίαζε και το μνημόσυνο»

μουρτζουκου
 clock 00:30 | 29/11/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Ειρήνη Μουρτζούκου αναφέρθηκε στο κύκλωμα με τους εικονικούς γάμους, το οποίο της πρότεινε αυτόν τον τρόπο για να βγάλει «εύκολα χρήματα».

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, το σύμφωνο συμβίωσης τόσο της Ειρήνης Μουρτζούκου, όσο και της αδερφής της, είναι ακόμη σε ισχύ.

«Υπήρχε οικονομικό πρόβλημα. Πλησίαζε και το μνημόσυνο του παιδιού» είπε στο «Live News».

«Επτακόσια ευρώ πήρα για το σύμφωνο συμβίωσης, Τα ίδια λεφτά πήρα και για τον θρησκευτικό γάμο που είχα κάνει πριν. Ο ίδιος άνθρωπος το κανόνισε» δήλωσε η 24χρονη που εμπλέκεται στην υπόθεση με τα νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα.

 

Διαβάστε επίσης

Τραγωδία στο Κιλκίς: Νεκρός 18χρονος που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis