Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγραφε ποιήματα για την παράνοια, ο νεαρός που πέταξε το βρέφος

vironas.jpg
 clock 09:19 | 13/03/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Τους λογαριασμούς του 26χρονου, που έριξε το βρέφος στο κενό στον Βύρωνα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξετάζουν οι αρχές προκειμένου να δημιουργήσουν το ψυχολογικό προφίλ του που τον ώθησε στο να προκαλέσει τον τραγικό θάνατο της ανιψιάς του.

Ο 26χρονος αφιέρωνε αρκετές ώρες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, καθώς ήταν το αντικείμενο των σπουδών του στα ΤΕΙ της Αθήνας, ενώ ιδιαίτερο ήταν το ενδιαφέρον του για την ποίηση. Μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook είχε ανεβάσει και δικά του ποιήματα, ένα εκ των οποίων αναφερόταν στην παράνοια.

Στο συγκεκριμένο ποίημα ο δράστης έγραφε το 2012:

«Παράνοια, παραίσθηση και μεγαλομανία

Απ' την αρχή υπόδουλος, μοίρα από τη πυθία

Γιατί οι γονείς σου ήταν άρχοντες, αρρώστιας η θρησκεία

Και πρέπει γένεις κληρικός, αλλιώς ειν'αμαρτία

Μάγισσα σε φωνάζουνε, είσαι ανωμαλία

Πως νιώθεις την αρρώστια τους, έρχεται δυστοπία

Φωνάζεις και τραντάζεσαι, καταπιέζεις βία

Ουρλιάζεις ύστερα, ξεσπάς

“ΤΩΡΑ Ελευθερία!”

Και μόλις ηρεμείς ξανά, ξέρεις την ευκαιρία

Θα γίνεις άνεμος, θα'χεις παιδιά

Και θα'στε οι ουσία».

Σύμφωνα με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, ο 26χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ωστόσο, τόσο η αδελφή του και μητέρα του άτυχου βρέφους όσο και ο πατέρας του δεν είχαν φανταστεί ότι θα έφτανε στο σημείο να κόψει το νήμα της ζωής της ανιψιάς του, αναφέρει το iefimerida. 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis