Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στο ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί - Τρόφιμος σκότωσε με γυαλί ασθενή

Δαφνί
 clock 07:11 | 19/02/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Τραγικό θάνατο από τα χέρια ενός 44χρονου τρόφιμου στο ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί βρήκε μια 44χρονη επίσης ασθενής στο ίδιο νοσοκομείο σήμερα τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δολοφονία συνέβη περίπου στις 4 τα ξημερώματα όταν κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες ο 47χρονος τραυμάτισε θανάσιμα την 44χρονη με ένα κομμάτι γυαλί.

Μετά την επίθεση, ο 47χρονος φέρεται να βγήκε από τον χώρο στον οποίο συνέβη το έγκλημα και να διέφυγε.

Στο ψυχιατρικό νοσοκομείο βρίσκονται ήδη αστυνομικές δυνάμεις που διεξάγουν έρευνες τόσο εντός του νοσηλευτικού ιδρύματος όσο και εκτός αυτού για τον εντοπισμό του 47χρονου δράστη.

 

Διαβάστε επίσης:

Επιβάτης μαχαίρωσε εργαζόμενο της Hellenic Train μέσα στο τρένο

Δολοφονία στην Ηλεία: Έστησαν καρτέρι σε 50χρονο και τον πυροβόλησαν στο κεφάλι

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis