Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβρος: Συγκλονίζει η εικόνα πυροσβέστη που κοιμάται εξουθενωμένος στο έδαφος

Image
πυροσβεστης
 clock 00:15 | 07/08/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Μπορεί στα μάτια μας οι πυροσβέστες να ξεχωρίζουν, κάτι σαν ήρωες που μπορούν να τιθασεύσουν τις απειλητικές φωτιές. Ξεχωρίζει, όμως, την ίδια στιγμή και ο τιτάνιος αγώνας τους που με τα επίγεια μέσα που διαθέτουν, πάλεψαν επί σειρά ημερών στον Έβρο και όχι μόνο, για να περιορίσουν τα πύρινα μέτωπα ώστε να μην απειληθούν οι συνανθρωποί μας και τα ζωάκια.

Τα λόγια στερεύουν μπροστά σε μια συγκλονιστική εικόνα που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου. Την εικόνα ενός πυροσβέστη που έχοντας δώσει αγώνα κατά των πυρκαγιών, έχει πλέον εξαντληθεί και ξαπλώνει στο έδαφος. Ο πυροσβέστης κοιμάται στην καμένη γη, έχοντας ως στρώμα τη μάνικα πυρόσβεσης, ύστερα από ολονύχτια μάχη με τη φωτιά στην Ιτέα, στον Έβρο.
 
Στη συγκεκριμένη φωτογραφία εικονίζεται ο Μίλτος Δεληγιώργης, ένας από τους δεκάδες πυροσβέστες που βρέθηκαν στα πύρινα μέτωπα που ξέσπασαν στο Αρίστηνο και στην Ιτέα του Έβρου.

«Μετά από ολονύκτια μάχη με τις φλόγες, άπλωσα την δική μου ξαπλώστρα. Εσύ όταν βρεις θέση στην άμμο έλα να σου δώσω και την δική μου πετσέτα, γιατί μάλλον δεν θα την χρειαστώ φέτος. 05/08/2023» έγραψε ο ίδιος σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Διαβάστε επίσης Πέταξε μεταλλικό βραστήρα στο κεφάλι της συζύγου του – «Ήταν η κακιά στιγμή», είπε η 32χρονη

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis