Skip to main content
BUSINESS

Διεθνής Διάκριση για τους φοιτητές Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Image
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
 clock 17:25 | 18/06/2021
writer icon newsroom ekriti.gr

Οι φοιτητές της Νομικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, Χαρίκλεια-Νεφέλη Γούτου, Αλκιβιάδης Κωνστάνταρος και Κωνσταντίνος Δελλής, διακρίθηκαν σε διεθνή διαγωνισμό διαμεσολάβησης και έλαβαν το πρώτο, το δεύτερο και το τρίτο βραβείο αντίστοιχα. Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από τον διεθνή μη κερδοσκοπικό φορέα Weinstein International Foundation που επικεντρώνεται στη διαμεσολάβηση και την επίλυση διαφορών.

Οι φοιτητές παρακολούθησαν επιμορφωτικά σεμινάρια και είχαν την ακαδημαϊκή υποστήριξη από τον Λέκτορα της Νομικής Σχολής Δρ. Χαράλαμπο Σταμέλο. Η βαθμολόγηση των γραπτών έγινε από Επιτροπή έξι Καθηγητών από όλες τις Νομικές Σχολές της Κύπρου με ανωνυμοποίηση των γραπτών.

Ο διαγωνισμός διεξήχθη στα Αγγλικά σε εννέα χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, και δόθηκαν χωριστά βραβεία σε φοιτητές κάθε χώρας.

Η διάκριση αυτή των φοιτητών της Νομικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου έρχεται να επιβεβαιώσει  το υψηλό επίπεδο σπουδών, την διεθνοποίηση που αποτελεί βασικό άξονα του προγράμματος σπουδών, αλλά και την επιλογή θεμάτων αιχμής όπως η διαμεσολάβηση.

Διαβάστε επίσης:

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Νέος πρύτανης ο καθηγητής Αντρέας Ευσταθίου

Δεν φαίνεται βιολογικά εφικτό να μπει πραγματικό «στοπ» στη διαδικασία της γήρανσης

 

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis